Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 1. 2019,
6.00

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Fortrade

Torek, 15. 1. 2019, 6.00

5 let, 3 mesece

Želite zaslužiti denar? To je lahko vaša priložnost.

Oglasno sporočilo
denar fortrade

Vsak dan poslušamo novice iz sveta, da je cena nafte narasla, zlata upadla, evro oslabel, dolar okrepil, Applove akcije pa poskočile in tako dalje.

Vse te informacije veliko ljudi po svetu uporablja, da bi zaslužili s pomočjo trgovanja na svetovni borzi – spletnem trgu, na katerem vlagatelji na podlagi svojih napovedi poskušajo predvideti nadaljnje gibanje cen proizvodov, s katerimi trgujejo.

Na svetovni borzi je mogoče trgovati s ceno več kot 300 proizvodov, vključno z valutami, nafto, zlatom, pšenico, kavo in številnimi drugimi. Če vlagatelj predvidi, da bo cena nekega proizvoda rasla, vstopi v pozicijo nakupa, in ko cena naraste, zasluži denar na podlagi tiste razlike v ceni. Prav tako, če predvidi, da bo cena nekega proizvoda padla, vstopi v pozicijo prodaje, in ko ta cena pade, zasluži na podlagi razlike. A če so njegove napovedi napačne, je v nevarnosti, da izgubi denar, ki ga je vložil.

denar fortrade | Foto:

Za uspešno trgovanje na svetovni borzi so potrebni znanje in izkušnje oziroma je treba z namenom natančnejšega napovedovanja vedeti, kako novice vplivajo na gibanje cen določenih proizvodov. Če se želite naučiti, kako uspešno trgovati na svetovni borzi, za začetek naložite ta brezplačni vodnik, ki vam bo pomagal premagati osnove trgovanja in vas podrobneje informirati o tem, kako lahko izkoristite vsakodnevne priložnosti za trgovanje.

Ali ste vedeli, da je eden najuspešnejših vlagateljev v zgodovini, George Soros, na svetovni borzi leta 1992 zaslužil milijardo dolarjev, potem ko je "vstopil v pozicijo prodaje" na britanskem funtu, ki je od septembra do konca tistega leta upadel za več kot 20 odstotkov?

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 86,59 odstotka maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Premisliti morate, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite visoko tveganje za izgubo denarja. Izgubite namreč lahko ves denar, no, tistega, ki ga imate na računu za trgovanje. Ti izdelki morda niso primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. Ta material ne predstavlja ne ponudbe ne povpraševanja niti transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema nikakršne odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev, ne za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila niti jamstva ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Ltd.

Ne spreglejte