SiolNET. Novice Poletni dan
1,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
POLETNI DAN.

Ali v vaši hiši straši? Tako se najpogosteje javljajo duhovi preminulih ljudi

1,33

termometer

 | Foto:

Kar 60 odstotkov vdov in vdovcev naj bi po poročanju raziskovalke Jacqueline Hayes z Univerze v Milanu doživelo paranormalno izkušnjo, ljudje pa naj bi čutili dotike, zaznali različne vonjave, slišali glasove in doživeli vizije svojih najdražjih. Preminuli naj bi na tak način želeli vzpostaviti stik z živim svetom in svojimi bližnjimi. Kateri načini so najpogostejši?

Sanje

duhovi | Foto:

Sanje naj bi bile najpogostejši način, s katerim se mrtvi povezujejo z nami, umrla oseba pa naj bi bila ob tem obdana z nekakšno rahlo svetlobo.

Občutek prisotnosti

Po smrti ljubljene osebe svojci pogosto še vedno čutijo njeno prisotnost, in sicer s spremembo atmosfere ali energije. Lahko se spremeni tudi pretok zraka. V postelji imate lahko občutek, da nekdo leži poleg vas ali vam zvečer dela družbo ob branju knjig.

Občutek dotika

duhovi | Foto:

Dotik dlani, objem, občutek, da te nekdo poboža po laseh … To so le nekatere oblike povezovanj z umrlimi osebami, ki se dogodijo običajno nekaj dni po smrti bližnje osebe.

Vonjave

duhovi | Foto:

Vonj po parfumu, cigaretnem dimu, najljubšem šopku rož ali najljubši jedi. Če ni v vaši bližini nikogar, ki bi sprožil tovrstni vonj, potem je to znak iz onstranstva.

Glasovi

duhovi | Foto:

Glas bližnjega lahko zaslišimo tudi v sebi, ne nujno z besedami, temveč tudi v mislih. Ker duhovi nimajo moči zunanjega govora, je njihov govor mogoče slišati v svoji notranjosti.

Električna energija

duhovi | Foto:

Vsi v sebi nosimo nekakšno energijo, preminuli pa imajo moč, da uporabljajo svojo energijo za komuniciranje prek različnih naprav, na primer televizije, radia, razsvetljave in podobno.

Telefonsko zvonjenje

duhovi | Foto:

Neznana številka in tišina sta lahko znak za to, da na drugi strani v resnici ni žive osebe.

Simboli in znaki

Pokojniki so pogosto nestrpni in želijo vedeti, ali so del vašega življenja. Da jih ne bi prezrli, se pojavijo ob najbolj nenavadnih trenutkih, ob tem pa puščajo tudi nekatere znake. Lahko vam nastavijo perje ali kovance, cvetove, ki se na lepem pojavijo na mizi.

Senca na fotografijah

duhovi | Foto:

Prizor, ki ga pogosto zasledimo tudi v filmu, je, da se pojavi senca na sliki, zamaknjen okvir. Redkeje se nepojasnjeno pojavi tudi znak sija ali sence okoli osebe na fotografiji.

Gibanje

duhovi | Foto:

Drugi znak, da je bila na delu neka zunanja sila, pa je, da s sten padajo stvari, ki so bile sicer dobro pritrjene. Tudi katera od fotografij se lahko pojavi na mestu, kjer je vi zagotovo niste pustili.

Še več zanimivosti o dušah iz onstranstva in pogovoru z medijem pa boste lahko spremljali v današnji oddaji Poletni Dan. ob 17.25 na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 48
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin