Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 8. 2021,
12.37

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,65

5

Natisni članek

policija umor uboj

Nedelja, 22. 8. 2021, 12.37

2 leti, 8 mesecev

Poskus uboja: 23-letnik v Ljubljani z nožem napadel dve osebi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,65

5

Policijski trak | Foto STA

Foto: STA

Policisti Policijske uprave Ljubljana obravnavajo poskus uboja v zvezi s sporom med več osebami v središču Ljubljane, o katerem so bili obveščeni v soboto nekaj pred 5. uro. Osumljeni 23-letnik, ki so ga pridržali, je po navedbah policije v sporu uporabil nož in eno osebo lažje, drugo pa huje poškodoval. Kriminalisti informacije še zbirajo.

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, so kriminalisti doslej ugotovili, da je v središču Ljubljane prišlo do verbalnega in nato še fizičnega spora med več osebami, v katerem je osumljeni 23-letnik uporabil nož. Policisti so ga kmalu prijeli in pridržali, o dogajanju pa še naprej aktivno zbirajo informacije.

Osumljenega bodo, kot so napovedali pri Policijski upravi Ljubljana, privedli k preiskovalnemu sodniku zaradi suma storitve kaznivih dejanj poskusa uboja in povzročitve lahke telesne poškodbe.

Policija išče tudi roparja, ki sta v petek v Mostah poškodovala oškodovanca

Policisti zbirajo informacije za izsleditev dveh moških, ki sta v petek popoldne v Mostah pristopila do oškodovanca, ga pretepla, mu ukradla torbico in zbežala. Oškodovanec je bil v dogodku lažje poškodovan, storilca pa sta z dejanjem povzročila za nekaj tisoč evrov materialne škode, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

En moški je visok okoli 180 centimetrov, srednje postave, pobrit po glavi, v času dogodka pa je bil oblečen v rjavo majico s kratkimi rokavi in v črne kratke hlače, nosil je tudi modro kapo s ščitnikom.

Drug moški je močnejše postave in daljših črnih las, oblečen pa je bil v majico z vojaškim vzorcem in v sive kratke hlače, so še navedli na Policijski upravi Ljubljana, kjer nadaljujejo z zbiranjem informacij za izsleditev neznanih storilcev in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Ne spreglejte