TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 6. 2015,
18.50

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Bar

Sobota, 13. 6. 2015, 18.50

7 let, 12 mesecev

Nedvomni favorit Črt je postal zmagovalec resničnostnega šova Bar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Gledalci ste se odločili, da si naslov zmagovalca Bara zasluži Primorec Črt, ki domov odhaja z glavno nagrado 50 tisoč evrov. Ivona odhaja domov praznih rok.

Po 15 tednih smo končno dobili zmagovalca 3. sezone resničnostnega šova Bar. Tudi v tretje si je naslov prislužil moški tekmovalec. Tokrat je to Primorec Črt, ki je že od samega začetka veljal za glavnega favorita. Iz boja je prejšnji teden izločil nevarno Suzano, ki je prav tako veljala za enega izmed najmočnejših členov. Pot do zmage se je po izpadu Suzane zdela lahka, a ni bilo tako.

Glasovanje se je začelo že v ponedeljek in po prvem dnevu je z majhno razliko v glasovih vodila Ivona z 52 odstotki glasov. Razmerje se je kmalu spremenilo, ko sta se v četrtek pomerila za točilnim pultom. Zaslužek, ki sta ga ustvarila v četrtkovi noči, se je pretvoril v glasove (en glas je znašal 1,49 evra zaslužka). Bar je bil poln Črtovih podpornikov, ki so ga prišli podpret v lokal in mu z naročanjem pijač pomagali pri nabiranju glasov.

Za še zadnje glasove sta se finalista borila v sinočnji zadnji oddaji, v kateri smo dobili tudi končnega zmagovalca resničnostnega šova Bar. Bastjan je na začetku oddaje razglasil zmagovalca četrtkovega izziva. Ivona si je s prodano pijačo prislužila 647 glasov, Črt pa 1361. Ivona je morala premoč priznati Črtu, kateremu ste gledalci podelili 56 odstotkov vseh prejetih glasovov, in ki je z izkušnjami, delavnostjo, neprepirljivostjo in močno podporo premagal vseh 18 sotekmovalcev ter domov odšel z glavno nagrado 50 tisoč evrov.

Za kaj bo nagrado porabil Črt? Odšel bo na počitnice, priredil zabavo, poplačal posojila oziroma si opremil stanovanje, preostanek pa bo shranil na bančni račun. Seveda pa ni pozabil na svoje sotekmovalce. Ivona bo dobila pet tisoč evrov, nekaj denarja pa bo namenil tudi svojim promotorjem Damjanu, Joelu in Sanji, brez katerih zmaga ne bi bila mogoča.

Črt pravi, da se njegovo življenje po osvojeni nagradi ne bo drastično spremenilo. Z oboževalkami, ki se jih že zdaj komaj otepa, in medijsko prepoznavnostjo se bo korektno spopadel. Ni ga strah medijskega poročanja in pikrih vprašanj. Ali je temu res tako, pa boste lahko prebrali že jutri, ko bo na naši spletni strani objavljen intervju z zmagovalcem tretje sezone Bara.

Ne spreglejte