TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 3. 2010,
16.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 3. 2010, 16.30

8 let

Hit Šentilj bo vodil Željko Ugrin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nadzorni svet Hitove odvisne družbe Hit Šentilj se je seznanil z odstopom predsednika uprave družbe Gregorja Jeze in imenoval novo upravo.

V njej sta Željko Ugrin kot predsednik uprave in Sonja Bily kot članica uprave, so danes sporočili iz Hita.

Odstop zaradi nestrinjanja z novelo zakona o igrah na srečo Jeza, ki je družbo Hit Šentilj vodil od odprtja igralniško-zabaviščnega centra Mond leta 2007, je nadzornikom pojasnil, da je odstopil, ker se "ne morem strinjati s sprejetjem novele zakona o igrah na srečo, ki ga je pripravila vlada, saj finančno obremenjuje koncesionarje".

"Napitnine bodo bolj obremenjene z davki" "Ta način delitve napitnine namreč pomeni dvig stroškov dela, saj bodo napitnine bolj obremenjene z davki in prispevki. Tudi pritiski bank na dvig obrestnih pribitkov za že sklenjena posojila v ničemer ne prispevajo k našim prizadevanjem po boljšem poslovanju, zato podajam odpoved na mesto predsednika uprave," je zapisal Jeza, ki bo do nadaljnjega ostal v podjetju.

Pravi sicer, da ne odstopa "zaradi anonimk, vendar sem prepričan, da bo novo vodstvo lažje uresničilo načrte in aktivnosti, ki smo si jih zastavili in katerih učinki se v zadnjem letu že poznajo".

Ugrin je bil med drugim član uprave družbe Fersped Ugrin bo vodenje družbe, ki je v 100-odstotni lasti družbe Hit, prevzel v torek. Doslej je bil član uprave družbe Fersped, pomočnik generalnega direktorja za ekonomske zadeve v podjetju Atnet, član uprave družbe Casino Portorož, še prej pa višji strokovni sodelavec na ministrstvu za finance.

Nadzorni svet družbe Hit Šentilj, ki ga vodi član uprave Hita Stojan Pliberšek, je prepričan, da bo s svojim znanjem in izkušnjami lahko bistveno pripomogel k boljšim rezultatom poslovanja, so še sporočili iz Hita.

Ne spreglejte