SiolNET. Dom Oprema in dekor
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Pomivalni stroji, ki navdušijo še tako zahtevne gospodinje

Gorenje, pomivalni stroj
Oglasno sporočilo

Pomivalni stroji so namenjeni, da olajšajo gospodinjska opravila, kljub temu pa jih številne gospodinje zaradi nekaterih pomanjkljivosti ne uporabljajo v polni meri in določeno posodo še vedno pomivajo ročno. Pri novih pomivalnih strojih Gorenje pa še tako zahtevna gospodinja ne bo pomislila na ročno pomivanje posode.

Z novo zasnovo brizgalnih šob, pri kateri je istočasno aktivnih več nivojev brizganja, je izboljšana učinkovitost pomivanja za kar 30 odstotkov, enakomeren nivo vode v spodnjem delu posode pa zagotavlja boljše čiščenje filtra in posledično tudi enostavnejše vzdrževanje.

Gorenje, pomivalni stroj

Pomivalne stroje odlikuje funkcija SuperSilent za zagotavljanje izjemno tihega delovanja (samo 39dB), izbrani modeli pa ponujajo celo nočni program, pri katerem glasnost ne preseže 37dB. Krožnike, celo s premerom 31 cm, boste preprosto zložili v stroj, prav tako na roke ne boste več pomivali kristalnih kozarcev, saj je temu namenjen program za nežno pomivanje najobčutljivejšega stekla. Funkcija ExtraDry zagotovi, da bodo kristalni kozarci po koncu pranja popolnoma suhi, vi pa jih boste morali le še zložiti v omaro. Popolnoma suha bo tudi posoda iz plastike, saj se bodo po koncu pomivanja vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprla in para bo popolnoma izhlapela. Funkcija ExtraHygiene, ki posnema proces sterilizacije, je namenjena družinam z dojenčki in pomivanju pripomočkov ter stekleničk zanje.

Novi pomivalni stroji iz Gorenja bodo navdušili še tako zahtevne gospodinje, vendar pa v primeru, da s pomivalnim strojem Gorenje ne bi bili popolnoma zadovoljni, vam Gorenje v 30 dneh od nakupa vrne celotno kupnino, in to brez obveznosti ali argumentiranja.

Več informacij: si.gorenje.com

1 / 2
2 / 2

Naročnik oglasne vsebine je GORENJE GSI, d.o.o.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin