Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 11. 2017,
11.24

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča ideo.si

Foto: Thinkstock

Natisni članek

spletno nakupovanje advertorial ideo.si prazniki prazniki darilo

Četrtek, 23. 11. 2017, 11.24

2 meseca, 2 tedna

Drobne pozornosti, ki nam pričarajo toplino praznikov

Vsebino omogoča ideo.si

Foto: Thinkstock

Z lično zavitim darilom, ki lahko skriva drobno pozornost ali nekaj bolj razkošnega, bomo lažje povedali, da imamo nekoga radi in da nam veliko pomeni. Ni tako pomembno, kaj dajemo, ampak to, kako obdarujemo in kaj za nekoga izberemo.

darila | Foto:
 

Nagradna igra je končana. Nagrajenci so:

Luka Raven

Roberta Ožura

Eva Kink Žerjav

Čestitamo!

Za vsako darilo, ki ga namenimo svojim najdražjim, si vzemimo dovolj časa, da bomo lahko izbrali nekaj, kar obdarovancu res nekaj pomeni. Zdaj je pravi čas, da začnemo razmišljati o prazničnem obdarovanju, da ne bomo v zadnjih dneh po trgovinah lovili zadnje kose izdelkov. Izognimo se tudi darilom, ki jih izberemo le zato, ker je nekaj pač treba podariti.

Čas, ki bi moral biti čaroben in umirjen, prepogosto preživljamo v mrzlici v nakupovalnih središčih. Predlagamo, da letos začnemo bolj zgodaj in se v miru razgledamo po pestri ponudbi spletne trgovine ideo.si. Tako nam bo več časa ostalo za zavijanje daril, da bomo lahko prav vsakemu paketku dodali svoj osebni pečat.

Razveseliti najmlajše

darila | Foto:

Najmlajšim praznična darila največ pomenijo in prav je, da jim izberemo nekaj, kar si zares želijo. To so seveda igrače in razni kompleti za ustvarjanje. Ti vedno razveselijo tudi starše, ki se sicer ne bi lotili novih projektov.

Ustvarjanje z najmlajšimi tudi odrasle ponese v čas njihovega otroštva in jih povsem sprosti.

ideo.si | Foto: Modeliranje je večni hit

Malce večji otroci, ki imajo že bolj razvito fino motoriko, bodo navdušeni nad maketami in drugimi modelčki za sestavljanje. V spletni trgovini ideo.si bomo našli tudi izvrstne didaktične igrače.

 

kalkulator ideo.si | Foto: Mali matematiki (in njihovi odrasli kolegi)

Vsi, ki se podajajo v zanimivi svet matematike, se bodo razveselili pisanih priročnih kalkulatorjev z najosnovnejšimi funkcijami, ki jim bodo pomagale razumeti skrivnostni svet števil.

 

Ko zaželimo dobro počutje

darila | Foto:

Vsem najdražjim ob praznikih vedno zaželimo Srečno in zdravo. Zakaj ne bi tega povedali tudi z darilom, ki hkrati ni niti predrago?

Za dobro počutje lahko podarimo izdelke za nego nego telesa ZANJO in ZANJ, lične stekleničke za pijačo in pripomočke za šport in gibanje.

ideo.si | Foto: Za športnike po duši

V spletni trgovini ideo.si imajo na voljo vse od uteži in fitnes opreme za domačo vadbo do vreče za boks, ki stane samo 16 evrov.

Športniki bodo navdušeni tudi nad športnimi urami z merilniki, ki jih dobite že za 33 evrov.

Vedno vroča darila

darila | Foto:

Med najbolj vročimi darili, ki se jih razveselijo tako mladi kot tisti v bolj zrelih letih, so seveda telefoni in vse v zvezi z njimi. Tisti, ki so veliko na poti, bodo navdušeni nad brezžičnim avtomobilskim polnilnikom za telefon.

Če bi radi presenetili s posebnim darilom, s katerim bi res radi naredili vtis, se lahko razgledamo po vrhunski ponudbi računalniške opreme ter avdio-, video- in fotoopreme.

Tudi z izdelki za dom nikoli ne moremo zgrešiti. Spretnim mojstrom, ki svoj čas radi preživljajo v delavnici in na vrtu, bomo podarili nov kos orodja, ljubiteljem kampiranja pa nekaj za prijetno preživljanje poletnih počitnic.

V ideo.si po darila

darila | Foto:

V spletni trgovini ideo.si bomo našli za vsakogar nekaj. Čas, ki bi ga sicer namenili brskanju po prodajnih policah, pa izkoristimo za prijetno druženje z najdražjimi.

Pri iskanju daril moramo nujno pogledati med najugodnejše izdelke in med izdelke na zalogi. Če smo brez navdiha, lahko pobrskamo tudi po blogu na ideo.si.

Ideo.si že deset let kroji ponudbo med slovenskimi spletnimi ponudniki. Svoj odličen položaj dokazujejo z različnimi nagradami, ki so jih prejeli v desetih letih delovanja. Ob deseti obletnici delovanja je ideo.si odprl tudi povsem prenovljeno spletno stran za še boljšo uporabniško izkušnjo.

Strankam so vedno na voljo za dodatne informacije in so zelo odzivni pri reševanju morebitnih težav. Nakupi pri ideo.si so varni, saj omogočajo uveljavljanje garancij, vračilo izdelkov in izvajajo ponakupno skrb za kupce, prav tako so osebni podatki pri njih na varnem.

Privlačne nagrade za zaupanje, ki traja že deset let

Ker se pri spletni trgovini ideo.si zavedajo, da je zaupanje kupcev zelo dragocena stvar, bi se jim radi zahvalili s posebno nagradno igro.

Nagradni sklad:

HOOVER parni sesalnik SteamJet ideo.si | Foto: HOOVER parni sesalnik SteamJet

SteamJet je primeren za čiščenje trdih tal, na primer marmorja, keramike, parketa in linoleja, a tudi za čiščenje preprog, saj je opremljen s posebnim adapterjem za čiščenje preprog. Glavna prednost modela CA 2in1D je sistem 2v1, ki omogoča, da preprosto odstranite ročno enoto, ki je primerna za preprosto čiščenje težje dostopnih kotičkov. SteamJet zagotavlja izjemno učinkovitost in največjo moč (1.700 W). Hooverjevemu aparatu SteamJet sta priloženi dve krpi za večkratno uporabo, primerni za pranje v pralnem stroju.

HOOVER sesalnik z vrečko Telios Plus ideo.si | Foto: HOOVER sesalnik z vrečko Telios

Sesalnik odlikujejo odlični rezultati sesanja ter majhna poraba energije, saj se uvršča v energijski razred 4A. Opremljen je z univerzalno krtačo za vse površine, krtačo za parket, krtačo za preproge in mini turbokrtačo. Popolna kombinacija inovativnih materialov, optimiziranih zračnih poti in tihih dodatkov (nova krtača za preproge Optimax) pa vpliva na tiho delovanje sesalnika.

HOOVER ročni sesalnik brez vrečke za jogije Ultra Vortex ideo.si | Foto: HOOVER ročni sesalnik brez vrečke za jogije Ultra Vortex

Ultra Vortex lahko odstrani alergene in hišne pršice iz postelj in mehkega pohištva, kot so zofe, vzmetnice in blazine. Ultra Vortex ima tri načine globinskega čiščenja: globinsko sesanje z močjo 500 vatov, globinsko stepanje s 4.200 obrati na minuto in UV-luč, ki uniči 99,9 odstotka vseh bakterij.

Ne spreglejte