SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Z Moneto v Mercator – in do nagrad

4

termometer

Znani so nagrajenci nagradne igre Tudi v Mercator z Moneto. Glavno nagrado, avtomobil mini, je žreb podelil nagrajenki iz Preserij.

Uvedbo plačilnega sistema Moneta v živilske prodajalne Mercator in Mercatorjeve prodajalne M Tehnika, M Pohištvo in M Gradnja konec lanskega oktobra je spremljala tudi nagradna igra, ki je potekala do zadnjega dne lanskega leta. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so v času trajanja nagradne igre v eni od omenjenih prodajaln vsaj enkrat opravili nakup z Moneto ali pravilno odgovorili na nagradno vprašanje.

Poleg glavne še 20 praktičnih nagrad Pred Telekomovim centrom na Vilharjevi ulici v Ljubljani je glavno nagrado, avtomobil mini, prevzela prvonagrajenka Nina Brancelj iz Preserij. Ključe sta ji izročila Aleksander Batič, izvršilni direktor Nove KBM za področje osrednje Slovenije, in Primož Istenič, vodja programa Moneta iz Telekoma Slovenije.

Poleg glavne nagrade je v žrebanju 5. januarja bilo podeljenih še dvajset denarnih in praktičnih nagrad. Seznam nagrajencev je na spletnih straneh plačilnega sistema Moneta.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin