Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 10. 2021,
10.54

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

noč čarovnic Windows Keysoff.com advertorial

Petek, 1. 10. 2021, 10.54

2 meseca, 1 teden

Posodobite na Windows 11 za 7,4 € med Keysfanovo razprodajo za noč čarovnic

Nore cene operacijskih sistemov za noč čarovnic

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Windows 11 je na trgu že nekaj časa. Ste že preizkusili najnovejši operacijski sistem? Windows 10 je cenejši kot prej, zato je še vedno dobra odločitev, da ga kupite in brezplačno posodobite. Če imate Windows 10, a še niste prejeli obvestila o brezplačni posodobitvi, to lahko po nizki ceni storite na Godeal24.

Century | Foto:

Za noč čarovnic vam Keysfan.com prinaša izjemno, časovno omejeno razprodajo za noč čarovnic. Na razprodaji lahko dobite do 60-odstotni popust na številne licenčne ključe za programsko opremo, tudi najnovejše izdelke, kot sta Windows 11 in Office 2021. Preprosto povedano, ni boljšega časa od noči čarovnic za posodobitev na najnovejšo programsko opremo. Še danes naredite naslednji korak in poskrbite za ogromen prihranek na Keysfanovi razprodaji za noč čarovnic.

50-odstotni popust na Windows 11 in ostale Windowsove izdelke s kodo: BKF50

 

60-odstotni popust na Office 2021 in ostale izdelke s kodo: BKF60

 

Century | Foto:

Keysfan.com vam prinaša varen in varčen način nakupa originalne programske opreme za vaš računalnik, ki ga lahko posodobite, če še vedno uporabljate stare različice Windowsa, ki niso več v uporabi. Nakupovanje na keysfan.com ne bi moglo biti preprostejše. Kmalu po naročilu po e-pošti prejmete licenčni ključ, ne da bi morali čakati več dni. Če imate kakšno vprašanje, vam bo služba za pomoč strankam nudila hitro in izčrpno pomoč, ki jo potrebujete. Samo pišite jim na naslov: support@Keysfan.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysfan.com prodaja t. i. licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte