Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 7. 2011,
18.24

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 21. 7. 2011, 18.24

7 let

Paris Hilton odvihrala z intervjuja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Razvpita plavolaska Paris Hilton je nedavno jezno odvihrala z intervjuja, saj jo je novinar vprašal, ali se ji zdi, da njena slava z leti bledi.

Paris Hilton je sredi intervjuja brez besed zapustila prizorišče. Novinar jo je spraševal, ali meni, da njena slava bledi, saj ima njena zadnja resničnostna oddaja manj gledanosti kot resničnostna oddaja Kim Kardashian. Oddaja Ne zaostajajmo za Kardashianovimi, ki so jo začeli predvajati leta 2007, ima vsako leto več gledalcev in zdi se, da je Kim Hiltonovi zavzela mesto. Novinar Dan Harris jo je vprašal: "Te skrbi, da te bodo ljudje, ki grejo po tvojih stopinjah – na primer Kim Kardashian – s svojo slavo zasenčili?" Paris je samozavestno odgovorila, da je take stvari ne skrbijo.

Ker pa voditelj ni in ni odnehal, je Paris ob vprašanju: "Ali kdaj pomisliš, da bosta tvoja slava in prepoznavnost kmalu zbledeli?" pogledala svojo asistentko, vstala in zapustila studio.

Ko se je Paris umirila, se je vrnila v studio in nadaljevala: "V tem poslu sem že petnajst let, kar je že kar nekaj časa. Tako kot na vseh drugih področjih se moramo ljudje s časom le še izboljševati in nadgrajevati svoje ideje."

Ne spreglejte