SiolNET. Avtomoto Promet
1,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Popoldanske prometne težave na primorski avtocesti

1,35

termometer

Zaradi zimskih razmer na cestah in gneče je popoldne moten promet predvsem na primorski avtocesti. Med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas, oviran promet je tudi med Kastelcem in Kozino proti Ljubljani, zaradi zastoja in varnosti občasno zapirajo predor Kastelec proti Ljubljani ...

primorka nesreča Foto: DARS/zajem zaslona Do prve nesreče je prišlo danes okrog 14. ure, so sporočili iz policijske postaje v Ljubljani. Po prvih zbranih podatkih sta bila  udeležena tovorno in osebno vozilo, prav tako pa je prišlo do razsutja tovora. Trenutno je zaprt vozni pas avtoceste, zato policisti svetujejo uporabo vzporedne regionalne ceste.

Zastoj že sega na ljubljansko zahodno in južno obvoznico. Vozniki osebnih vozil lahko uporabijo regionalno cesto Ljubljana - Vrhnika, kjer pa tudi že nastajajo zastoji.

Policisti naprošajo za strpno vožnjo ob začetku popoldanske prometne konice.

Na dolenjski avtocesti med Brežicami in Obrežjem proti Obrežju je oviran promet zaradi prometne nesreče.

V mestih gneča zaradi prometne konice

V mestih in na obvoznicah je gneča zaradi prometne konice, občasno zapirajo predor Golovec na ljubljanski vzhodni obvoznici proti Malencam.

Na cesti Col-Črni Vrh-Godovič in na hrvaški strani mejnih prehodov Babno Polje in Petrina je prepoved za priklopnike in polpriklopnike.

Prelaz Vršič je zaprt, na prelazih Jezersko in Korensko Sedlo na avstrijski strani so obvezne verige. Na ostalih prelazih zaradi snega na vozišču priporočajo verige.

Na Rakeku je na prehodu čez železniško progo oviran promet zaradi nedelujočih zapornic.

Ponekod po Sloveniji se sneg oprijema cestišč. Voznikom svetujejo, naj se ne odpravljajo na pot brez ustrezne zimske opreme. Ponekod so na cestah plužne in posipne skupine, ki upočasnjujejo promet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin