Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 8. 2017,
10.24

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MOL

Foto: MOL Slovenija

Natisni članek

nagradna igra avtomobil gorivo MOL advertorial

Ponedeljek, 21. 8. 2017, 10.24

2 meseca, 1 teden

Slovenci smo na svoje jeklene konjičke zelo navezani

Vsebino omogoča MOL

Foto: MOL Slovenija

vožnja par cesta promet avtomobil

Če upoštevamo evropske statistike, smo Slovenci med tistimi, ki v svoje jeklene konjičke vlagamo največ časa in energije, posledično pa tudi denarja.

Že od vsega začetka motorizacije pri nas je bil avtomobil tudi statusni simbol in ne zgolj rešitev za vsakdanje potrebe. Za skrb in nego našega vozila smo pripravljeni odšteti nekoliko več denarja in časa. Ob tem pa ključno vlogo igrata izbira kakovostnih sredstev in uporaba kakovostnega goriva.

Izžrebali smo nagrajence v nagradni igri MOL:

Prvo nagrado prejme:

  • Boštjan Brečko

Drugo nagrado prejme:

  • Jakob Muren

Tretjo nagrado prejme:

  • Egon Prelc

Avtomobili pri ljudeh zadovoljujejo več funkcij: instrumentalno (omogočanje dejavnosti), simbolično (izražanje sebe) in čustveno (navdušenje). Uporaba avtomobila prav zaradi tega ni le stvar razumne presoje, preračunavanja stroškov in koristi, temveč še marsičesa drugega. In prav zaradi tega še toliko raje govorimo o njih.  Navsezadnje imajo avtomobili danes poleg statusnega simbola še druge pomene. Ponujajo nam recimo podobo neodvisnosti, svobode, moči, nadzora, hitrosti in vitalnosti.

Radi nakupujemo nove avtomobile

Po statističnih podatkih smo Slovenci navezani na nove avtomobile, saj koeficient med prodanimi avti in BDP znaša kar 116 novih avtov na sto milijonov evrov BDP, medtem ko je ta v Nemčiji 85 avtov in v sosednji Hrvaški le 65. Nam bližje po podatkih so le Čehi in Belgijci. Da bi čim dlje ohranjali odlično delovanje motorja, je zelo pomembna tudi izbira goriva. Kakšno vlogo torej ima gorivo, ki nam vzdržuje srce vozila, motor?

MOL predstavlja EVO – gorivo naprednih generacij

MOL gorivo | Foto:

Zahvaljujoč inovativnim dodatkom goriva MOL EVO zmanjšujejo nastajanje oblog in pomagajo čistiti motor ter ga ohranjati čistega dlje časa. Skladno z rezultati testiranj, izvedenih na motorjih, goriva MOL EVO z izboljšanim paketom dodatkov učinkovito zmanjšujejo količino obstoječih oblog do 58 odstotkov in na ta način čistijo motor. Preprečevanje nastajanja oblog lahko pomeni manj okvar motorja, s čimer se podaljša življenjska doba motorja. Prav tako se lahko doseže tudi večja zmogljivost motorja.

Uvedba nove generacije goriv MOL EVO je v skladu s strategijo Skupine MOL odgovor na nenehno se razvijajočo avtomobilsko industrijo. Z razvojem nove generacije motornih goriv je Skupina MOL ustvarila vrhunsko kakovost in do okolja prijaznejše gorivo, ki je na voljo več kot deset milijonom strank Skupine MOL po vsej Srednji in Vzhodni Evropi. 

Več o gorivu EVO si lahko preberete tukaj: www.mol.si/evo

Izžrebali bomo tri nagrajence. Vsak od njih bo prejel eno od naslednjih nagrad:

1. nagrada: gorivo MOL EVO v vrednosti 1.000 evrov ter wellness za voznika in vozilo - vikend paket razvajanja za dve osebi in wellness paket razvajanja za vozilo nagrajenca na bencinskih servisih MOL

2. nagrada: gorivo MOL EVO v vrednosti 300 evrov in wellness za jeklenega konjička - paket razvajanja za vozilo nagrajenca na bencinskih servisih MOL

3. nagrada: gorivo MOL EVO v vrednosti 50 evrov in wellness za jeklenega konjička - paket razvajanja za vozilo nagrajenca na bencinskih servisih MOL

Zemljevid MOL-ovih bencinskih servisov:

Ne spreglejte