SiolNET. Avtomoto Novice
2,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Motor je odletel iz avta: končal je v dnevni sobi hiše #foto

2,44

termometer

Policija je v mestecu Baton Rouge v ameriški zvezni državi Louisiana lovila voznika v jaguarju XE, ki nikakor ni hotel ustaviti avtomobila. Potem ko je z avtom zapeljal v jarek ob cesti, je voznika vrglo skozi okno, obenem pa je zaradi silovitosti nesreče iz jaguarja odtrgalo tudi motor. Ta je poletel in skozi vhodna vrata bližnje hiše priletel v dnevno sobo.

Motor je ob nesreči odtrgalo iz avta, jaguarjev štirivaljnik je nato poletel skozi vhodna vrata bližnje hiše in končal svojo pot v dnevni sobi. Motor je ob nesreči odtrgalo iz avta, jaguarjev štirivaljnik je nato poletel skozi vhodna vrata bližnje hiše in končal svojo pot v dnevni sobi.

Voznik jaguarja iz za zdaj še neznanih razlogov ni hotel ustaviti policijski kontroli in je z brezglavo ter nevarno vožnjo bežal pred policijsko patruljo. Po nekaj prevoženih kilometrih, ob čemer k sreči ni bil poškodovan noben drugi udeleženec v prometu, je izgubil nadzor nad britansko limuzino. Oplazil je nekaj dreves in z močno poškodovanim jaguarjem končal v obcestnem jarku. Pri tem je voznika vrglo iz vozila, hudo poškodovanega in v kritičnem stanju so ga odpeljali v bolnišnico.

Leteči motor je zadel lastnika hiše

Kot so sporočili iz lokalnega gasilskega društva, so odhiteli na kraj nesreče, kjer pa so ugotovili, da intervencija poteka v hiši. Začudeno so opazili, da je skozi vhodna vrata v dnevno sobo izstrelilo štirivaljni jaguarjev motor. Tam je ravno v času nesreče stal lastnik hiše in leteči motor ga je pri tem zadel. Kljub neverjetnemu naključju se ni huje poškodoval, a so ga vseeno odpeljali v bolnišnico na pregled.

So odpovedali nosilci motorja?

Nosilci motorja so v vseh avtomobilih zasnovani tako, da se v primeru nesreče sesedejo in poskrbijo, da motor pade na tla in ne odleti naprej ali nazaj. S tem so poskrbeli, da ta ogromen in predvsem težak kos avtomobila ne poškoduje potnikov v avtu ali drugih udeležencev v prometu. V tem primeru sta morali biti sila in smer trka tako močni, da nosilci svojega dela niso zmogli opraviti pravilno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin