SiolNET. Avtomoto Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

AMZS zdaj vodi ženska, Lucija Sajevec se je kot direktorica izkazala na Vranskem

3

termometer

Vodenje družbe AMZS je kot direktorica prevzela Lucija Sajevec, bolj znana po dekliškem priimku Živec. Nekdanja uspešna dirkačica je do zdaj vodila AMZS Center varne vožnje na Vranskem.

34-letnica je do zdaj vodila Center varne vožnje na Vranskem Nadzorni svet delniške družbe AMZS se je včeraj z dozdajšnjim direktorjem Matjažem Logarjem sporazumno dogovoril o prenehanju funkcije, na njegov položaj pa so imenovali Lucijo Sajevec. Ta je v javnosti bolj znana po dekliškem priimku Živec, do zdaj pa je uspešno vodila AMZS Center varne vožnje na Vranskem.

Lucija se je v preteklosti izkazala v avtomobilskem športu, kjer je nastopala v kartingu in bila tudi avstrijska državna prvakinja. Vozila je tudi formulo 3 in formulo ford, na cestnohitrostnih dirkah v Sloveniji in tudi na relijih.

AMZS zaposluje 300 ljudi in ima po Sloveniji 20 enot ter poslovalnic AMZS je danes z več kot 300 zaposlenimi glavni izvajalec storitev, ki jih zagotavlja Avto-moto zveza Slovenije. Po Sloveniji imajo 20 enot in poslovalnic ter že omenjeni center varne vožnje s 6,6 hektarja asfaltiranih površin in devetimi vadbenimi sklopi.

Med ključnimi dejavnostmi družbe so tehnični pregledi, posredniški posli sklepanja avtomobilskih zavarovanj, storitve registracij vozil, pomoč na cesti, prevoz vozil, mehanične in vulkanizerske storitve, izvajanje programov varne vožnje, oddajanje prostorov v najem ter prodaja potrebščin za voznike in njihova vozila.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin