Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 3. 2012,
11.22

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 2. 3. 2012, 11.22

7 let, 12 mesecev

Pevka Špela in misica Ajda se bosta potili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najbolj zagreti privrženci aerobike že odštevajo minute do tradicionalne Nikejeve konvencije, ki se bo že šestnajstič zgodila v športnem centru Konex.

Ta konec tedna, v soboto, 3. marca, in nedeljo, 4. marca, se bodo obiskovalci aerobike, letos jih je prijavljenih že 893, potili ob zvokih glasbe in pod taktirko 16 slovenskih in tujih inštruktorjev. Britanka Nikkie Riozzi, Italijan Max Costa, Brazilec Jairo Junior, Playboyjevo dekle Nataša Zajc in še mnogi drugi bodo potili športnike, med katerimi bodo tudi Nikejeve ambasadorke – atletinja Marija Šestak, pevki Špela Grošelj in Alya, misica Ajda Sitar in plesalka Ula Šemole. Pevkama in misici smo postavili nekaj športnih vprašanj in izvedeli, na katerih vadbah jih bomo videli ta konec tedna. Tek najbolj priljubljen med estradnicami Špela Grošelj se s športom ukvarja že vrsto let, v zadnjem času pa je temu prilagodila še prehranjevalne navade. Kljub temu da se ukvarja z različnimi športi, pa vseeno ostaja zvesta teku: "Od športa sta mi najbolj pri srcu tek in aerobika, v zadnjem času še posebej zumba. Tudi treningi na fitnesu mi niso tuji, ampak tek in zumba me sprostita in res uživam, ko sem na treningih." Za razliko od Špele pa ima Alya raje, da namesto nje tečejo drugi: "Ukvarjam se z jezdenjem, saj imam doma konja, rada pa grem tudi na kolo ali tečem." Športne aktivnosti niso tuje niti Ajdi Sitar, ki se lahko pohvali z lento mis športa: "Največ prostega čas namenim teku, torej atletiki, ki sem jo kar nekaj let tudi resno trenirala."

Koliko jim pomeni videz pri športu? Ženske damo nekoliko več na videz kot moški in nič drugače ni pri športnih aktivnostih, pravi Špela in doda: "Rada imam lepa oblačila, pa naj gre za šport ali pa za večerne izhode. Že pred osmimi leti me je zasvojila znamka Nike in od takrat naprej sem ji zvesta. Rada imam njihove modele, barve, znamka je tudi kakovostna. Nisem obremenjena, če so superge druge barve kot oblačila." In če vas zanima, kako je videti Špela brez ličil, jo morate ujeti med športnimi aktivnostmi, saj pravi, da ličil takrat ne uporablja. Tudi Alya je pritrdila Špeli in povedala, da ji veliko pomenijo oblačila, saj je rada urejena tudi v prostem času. In ko smo že upali, da nam bo vsaj misica pritrdila, da uporablja nekaj mejkapa, je tudi ta povedala, da mora koža med treningom dihati, zato si pred treningom odstrani puder, se pa lahko zgodi, da maskara še vedno krasi njene trepalnice. Ajdi je najpomembnejše udobje: "Pri športnih oblačilih sta mi najpomembnejša kakovost in udobje. Nato je na vrsti videz. Nike na srečo združuje vse troje."

Kje bodo telovadile na konvenciji? Špela, ki je ta teden v postelji, saj ima angino, bo poskušala že jutri priti na vadbo: "Če pozdravim angino, bom že v soboto telovadila. Udeležila se bom bolj 'plesnih ur' – Dance with me in verjetno še Dance step. Alye pa na konvenciji ne bomo videli "švicati": "Videli me boste le na odru, čeprav imam rada aerobiko." Ajda Sitar pa ima, kot se za pravo ambasadorko športa spodobi, že natančno dodelan načrt, česa vse se bo udeležila, seveda pa ni pozabila na zabavo: "V soboto dopoldne se bom udeležila vadbe NTC, ki jo bom obiskala tudi v nedeljo popoldne. V soboto nastopam na modni reviji Nike v Cirkusu."

Ne spreglejte