Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 4. 2019,
7.00

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek glivice

Torek, 2. 4. 2019, 7.00

5 let, 1 mesec

Neprijeten vonj nog je lahko znak resne težave. Ukrenite nekaj že danes!

Oglasno sporočilo
CleoLux

Vas je sram, ko se odpravljate na obisk, saj veste, kaj vas čaka, ko boste vstopili?

A so tudi vam svetovali redno menjavanje bombažnih nogavic, uporabo razpršila za dezinfekcijo, nožne kopeli, uporabo antibakterijske kreme in tako naprej? Ste poskusili vse, a prav nič ni pomagalo? Ali vaše noge še naprej oddajajo neprijeten vonj in za vašo težavo, ko se sezujete, nemudoma izvejo vsi

Neprijeten vonj vaših nog ni vaša krivda, vzrok za to je glivična okužba stopal!

CleoLux | Foto:

Laserski poseg in obisk pri dermatologu sta pogost način za reševanje te težave. Vendar pa zadnji pri številnih povzroča stres in nelagodje, čeprav se vsi zavedamo, da so dermatologi videli že veliko hujše primere. Neprijeten vonj pogosto spremljajo tudi razpokane pete, zaradi česar drugi menijo, da je lastnik nog nemaren in neurejen človek, kar pa seveda ni res. Kljub redni in pravilni higieni nog, uporabi pilingov in krem so neznosen vonj in razpokane pete vedno prisotni.

Vsi se lahko okužijo z glivicami. Poglejte, kako lahko okužbo pozdravite!

Naj vas ne bo sram, če imate glivice na nogah;  tovrstna okužba lahko doleti vsakogar. Ena od najpogostejših glivičnih okužb je atletsko stopalo, to je infekcija, ki se širi na vse dele stopala in nohte. 

Glivična okužba se razvije predvsem na stopalih in okoli prstov. Z njo se lahko okužite na različne načine, a med najpogostejše spadajo hoja po javnih površinah (garderobe, bazeni in javna kopališča), slaba higiena nog, dolgotrajno nošenje zaprte obutve in tudi čezmerno znojenje stopal. 

CleoLux | Foto: Odprta obutev in sezuvanje ne smeta pomeniti težav, še posebej zato, ker obstaja metoda, ki na preprost, hiter in povsem naraven način reši težave z glivicami in neprijetnim vonjem.

Ne gre samo za neprijeten vonj in estetsko težavo: glivična infekcija je NEVARNA

Kako je najlažje prepoznati glivično infekcijo? Koža stopal je prekrita s plastjo, ki je podobna kredi, mrtve kožne celice na podplatih in med prsti pa se lupijo. Veliko ljudi se sooča s tovrstnimi težavami. Preverite, ali imate glivično infekcijo:

  • neprijeten vonj nog,
  • razpokana koža, ki se lupi,
  • nepravilna oblika nohtov,
  • lokalna odebelitev kože stopal,
  • rjavi in rumeni nohti,
  • srbečica in pekoč občutek,
  • mehurčki na stopalih,
  • otrplost in mravljinci,
  • žlebovi in bele lise na nohtih.
PREVIDNO: največja težava glivične infekcije je, da se stanje lahko samo še POSLABŠA – glivice ne izginejo same od sebe, potem ko se enkrat pojavijo, ampak se širijo in ustvarijo še večjo težavo.

CleoLux | Foto:

Glede na to, da je glivično obolenje lahko nevarno, saj navadno zajame celo stopalo, prste in nohte, vam bodo vsekakor svetovali obisk pri dermatologu, laserski poseg in uživanje predpisanih zdravil. Obiski pri dermatologu so za številne neprijetni, dragi laserski posegi povzročajo tudi blago in nelagodno bolečino, tablete pa zahtevajo veliko časa in večjo higieno nog. Poleg tega obstajajo še praški in pršila, ki pa imajo le kratkoročen učinek. Tako ne morejo pozdraviti glivic, zato se zdravljenje z njimi ne konča. Vaša alternativa je 100-odstotna naravna rešitev za odstranjevanje glivične infekcije in neprijetnega vonja.

Kaj povzroča nastanek neprijetnega vonja, ki ga vsi zaznajo, ko se sezujete, in kako to preprečiti?

STE VEDELI? Daljše nošenje zaprte obutve lahko povzroči čezmerno znojenje vaših nog. Povečano potenje pa lahko pripelje do tega, da vas vsakič, ko se morate sezuti, zgrabi strah. Bakterije, ki živijo na koži in čevljih, se hranijo z vašim znojem in ustvarjajo kislino, ki smrdi. Tako trdi japonska študija. Na naraven proces znojenja ni mogoče vplivati, lahko pa se zmanjša razvoj bakterij, in sicer tako, da ustvarite pogoje, neprimerne za njihovo preživetje.

Posebno pozornost je treba nameniti higieni nog in obutve. Kar zadeva obutev, jo je pred vsakim nošenjem treba dobro posušiti.  Svetujejo pa tudi uporabo pršil za dezinfekcijo in nošenje bombažnih nogavic.

Nogam dobro dene kopel s slano vodo, saj sol vpija vlago in zmanjša količino bakterij. Če želite še bolj zmanjšati število bakterij, v kopel dodajte malo kisa. Piling stopal je priporočljiv zato, ker odstranjuje mrtvo kožo, s katero se hranijo bakterije. Zatem pa sledi uporaba antibakterijske kreme.

Če že imate glivično infekcijo stopal, vam navadna antibaketrijska krema na bo pomagala.

CleoLux | Foto:

Znanost potrjuje: ZDAJ se lahko znebite neprijetnega vonja, razpokanih pet in glivične okužbe stopal s 100-odstotno naravno revolucionarno formulo, ki vsebuje le naravne sestavine (TESTIRANO!).

Če se pojavijo kakršnikoli simptomi glivične okužbe, četudi samo v lažji obliki – ne čakajte! Neprijetnega vonja, otekanja stopal, razpokanih pet in vseh preostalih neprijetnih simptomov se lahko z lahkoto znebite že v začetni fazi.

Končno lahko tudi v Sloveniji kupite CleoLUX– revolucionarno rešitev v boju proti neprijetnemu vonju nog in glivični okužbi, ki deluje na več ravneh.

CleoLUX vsebuje kombinacijo izbranih in preizkušenih naravnih sestavin, ki na revolucionaren način odpravljajo težave z neprijetnim vonjem, znojenjem stopal, razpokano kožo in glivicami – hitro in učinkovito:

  • glivice izginejo z nog in nohtov,
  • srbečica in lupljenje se poležeta,
  • noge se znebijo neprijetnega vonja,
  • znojenje nog se ustavi,
  • razpokana koža se zaceli,
  • lažje se gibate,
  • imate negovana in lepa stopala.

Zakaj je CleoLUX krema tako učinkovita pri reševanju težav z neprijetnim vonjem nog in glivično okužbo že po prvem nanosu?

CleoLux | Foto: Krema CleoLUX je dokazano učinkovita in popolnoma naravna alternativa dolgotrajnim zdravljenjem in laserski terapiji. CleoLUX s kombinacijo izredno močnih in naravnih sestavin deluje strateško in že po prvem nanosu zmanjša znojenje, srbečico, luščenje in neprijeten vonj.

  • Izvleček rožmarina: izboljša prekrvavljenost kože in ima pozitiven učinek na svežino in splošno zdravje kože. Prav tako pomirja in regenerira razdraženo kožo.
  • Izvleček repinca: znanstveno dokazano pomaga pri kožnih infekcijah kot tudi pri zdravljenju psoriaze in seboreje.
  • Izvleček žajblja: skrbi za prekrvavitev, globinsko čisti kožo, jo osvežuje in ščiti pred okužbo.
  • Salicilna kislina: spodbuja celično regeneracijo in čisti pore. Deluje kot antiseptik in umirja srbečico.

Dokazano delovanje formule s štirimi učinkovitimi sestavinami v boju proti neprijetnemu vonju nog ne bo le rešilo glivične infekcije – poleg tega boste imeli še zdrava, lepa in negovana stopala, ki bodo prijetno dišala.

Odločite se za naravno, učinkovito in dokazano formulo, zaradi katere bodo vaša stopala spet mehka, lepa in zdrava, pomagala pa vam bo tudi pri odpravljanju neprijetnega vonja, razpokanih pet, oteklih nog in glivične okužbe.

Zakaj bi vas bilo sram vsakič, ko se morate sezuti, ko pa se lahko že danes znebite neprijetnega vonja s 100-odstotno naravno formulo.

Izkoristite edinstveno priložnost  – AKCIJA JE OMEJENA: samo za bralce tega članka smo za revolucionarno kremo CleoLUX pripravili celo 50 odstotkov popusta! Prihranite celo polovico vrednosti te odlične kreme! KUPITE TUKAJ>>

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena.


Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Ne spreglejte