Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 7. 2014,
9.34

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Siol.net

Natisni članek

advertorial Lidl Slovenija Ustvarimo boljši svet

Sreda, 30. 7. 2014, 9.34

2 meseca, 3 tedne

Legokocke v vsako kuhinjo in dnevno sobo!

Siol.net

Legokocke niso namenjene le otroškemu igranju, z njimi lahko pričaramo čudovite izdelke, ki nam bodo prišli prav v vsakem kotičku našega doma.

Če doma še hranite legokocke, s katerimi ste se igrali v otroštvu, ali pa se v zabojih skrivajo tiste, s katerimi so se igrali vaši otroci, lahko te nepogrešljive igrače skorajda vsakega otroka spremenite v trendovske škatle za shranjevanje različnih potrebščin.

 | Foto: "Strički" se lahko v hipu spremenijo v držalo za kable naših napravic, potrebujete le legopodlago, ki jo namestite na želeno mesto. Na podlago pritrdite poljubno število figuric, kolikor jih podlaga omogoča. Skozi roko figurice napeljite kabel.

Izberite kocke dveh poljubnih barv, podlago, na katero boste pritrdili legokocke, in ustvarite škatlo iz legokock. Lahko naredite pokončno, v katero lahko shranite kuhinjski pribor, kot so kuhalnica, vilice in ščipalka za špagete, ležeča oblika pa vam bo prišla prav na nočni omarico. Za odlaganje očal za branje, mobilnika ali pa robčkov.

 | Foto: Pisano škatlo lahko uporabljate namesto kozarčka za pisala. Vanjo (priporočamo izbor le ene barve legokock) lahko shranite tudi svoje priljubljene lake ter jim dodate preostale pripomočke in izdelke, ki jih potrebujete za nego rok in nohtov. V kopalnici jo lahko uporabite namesto kozarčka za zobne ščetke in pasto ali glavnike, lahko pa oblikujete manjšo škatlico in jo uporabite za shranjevanje vat za odstranjevanje ličil.

Enobarvne škatle iz legokock so primerne tudi kot posode za rože, vanje lahko daste tudi začimbe. Vaša kuhinja bo dobila retro pridih, pri tem pa ne boste zapravili dodatnih evrov. Le odpravite se v shrambo, kjer hranite legokocke, in začnite ustvarjati novo podobo svojega doma.

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte