SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Zlikovci (Villains)

Zlikovci
Villains © 2019 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Hvaljena komična srhljivka o amaterskih kriminalcih (Bill Skarsgård in Maika Monroe), ki vdreta v hišo sadističnega para (Jeffrey Donovan in Kyra Sedgwick) s temačno skrivnostjo.

ZDA │ 2019 │ 86 min. │ Komična srhljivka

R: Dan Berk, Robert Olsen│ I: Bill Skarsgård, Maika Monroe, Kyra Sedgwick

IMDb: 6,2/10│ Rotten Tomatoes: 84 % │ Uporabniki Googla: 88 %

Amaterska kriminalca na begu Mickey in Jules želita pustiti vse za seboj in si ustvariti novo življenje, a se jima na poti proti jugu države pokvari avto.

Avenija 5 Trendi Hugh Laurie nas bo popeljal na zabavno križarjenje po vesolju

V iskanju novega vozila vlomita v na videz običajen predmestni dom, v njem pa nehote odkrijeta temačno skrivnost, za katero bosta sumljivo prijazna lastnika naredila vse, da ne pride na plano.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

"Nasilje izbruhne, igrajo se miselne igre in vse skupaj je tako čudovito ekscentrično, da si želite, da se nikoli ne ustavi." William Bibbiani, TheWrap

Filmi velikih mojstrov režije Trendi Filmi velikih mojstrov režije

"Užival sem v humorju, ki izhaja iz nepremagljive nespretnosti vseh štirih zlikovcev, in ko so drug za drugim srečevali svoje usode, mi je bilo žal, da sem jih videl odhajati." Rex Reed, Observer

Napovednik filma Zlikovci:

Zanimivosti:

  • Scenarij, pod katerega sta se podpisala režiserja filma Dan Berk in Robert Olsen, se je leta 2016 znašel na slovitem hollywoodskem črnem seznamu (Black List) najboljših scenarijev, ki še čakajo na upodobitev.
  • Zlikovci Film so premierno prikazali na festivalu South by Southwest (SXSW). Gre za konglomerat vzporednih filmskih festivalov in konferenc, ki zajemajo filme, glasbo in interaktivne medije ter so sredi marca v mestu Austinu v ameriški zvezni državi Teksas.
  • Šved Bill Skarsgård (Mickey), sin cenjenega igralca Stellana Skarsgårda (Černobil) in mlajši brat igralca Alexandra Skarsgårda (Legenda o Tarzanu), je najbolj znan po vlogi klovna Pennywisa, zlikovca v filmih Tisto (2017) in Tisto: Drugo poglavje (2019), medtem ko je Maika Monroe (Jules) nase opozorila z glavno vlogo v uspešni nizkoproračunski grozljivki Zlo za petami (2017).
Nove serije v videoteki Pickbox NOW Trendi Pickbox NOW: izkoristite akcijsko ponudbo in uživajte ob odličnih serijah

V videoteki DKino si oglejte tudi:

Dobro se skrij Trendi Dobro se skrij (Ready or Not) Mrtvi ne umirajo Trendi Mrtvi ne umirajo (The Dead Don't Die) Pri mami Trendi Pri mami (Ma)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin