Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 5. 2020,
14.41

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial romantična komedija Liam Hemsworth Adam DeVine Rebel Wilson TV Telekoma Slovenije

Ponedeljek, 18. 5. 2020, 14.41

2 meseca, 2 tedna

Že v videoteki DKino!

Kako romantično! (Isn't It Romantic)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Kako romantično! | Isn't It Romantic © 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Isn't It Romantic © 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Rebel Wilson, Liam Hemsworth in Adam DeVine v zabavni zgodbi o mladi in nad ljubeznijo razočarani ženski, ki se znajde ujeta v tistem, kar sama najbolj sovraži – romantični komediji.

ZDA │ 2020 │ 84 min. │ Domišljijska romantična komedija

R: Todd Strauss-Schulson │ I: Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam DeVine

IMDb: 5,9/10 │ Rotten Tomatoes: 70 % │ Uporabniki Googla: 84 %

Newyorška arhitektka in cinik na področju ljubezni Natalie si želi zgraditi kariero in načrtovati nebotičnike, a je v podjetju zadolžena predvsem za prinašanje kave in prigrizkov.

TV-priporočila: Filmske in televizijske družine
Trendi Oglejte si najbolj fine filmske in televizijske družine

Kot da to ne bi bilo dovolj, nekega dne doživi bližnje srečanje z uličnim roparjem in pristane v nezavesti, ko pa se zbudi, z grozo spozna, da je njeno življenje postalo romantična komedija.

Fotogalerija
1 / 7

"Komični tornado Rebel Wilson povzdigne to metarazličico romantične komedije in poskrbi za najboljši valentinov zmenek v kinih." Peter Travers, Rolling Stone


"Veliko zabavnejše je navijati za Rebel, kot se je pretvarjati, da nas skrbi, ali bo Katherine Heigl dobila fanta." Peter Debruge, Variety

Marvelovi superjunaki na storitvah HBO
Trendi Marvelovi superjunaki na storitvah HBO

"Ta vizualno in verbalno domiselna parodija romantičnih komedij s ponosom razkazuje svoje sladko srce." Jane Horwitz, Washington Post


"Film Kako romantično! si zasluži mesto na panteonu romantičnih komedij, ki jih tako zelo rad parodira." Adam Graham, Detroit News

Napovednik filma Kako romantično!:

Zanimivosti:

  • Rebel Wilson (Natalie) in Adam Devine (Josh) sta pred tem filmom igrala simpatiji že v TV-seriji Deloholiki in v komedijah Prava nota (2012) in Prava nota 2 (2015).
  • Kako romantično! | Foto: DeVine se je pošalil, da sta z Rebel Wilson zdaj v pravzaprav Emma Stone in Ryan Gosling, saj v vseh filmih igrata samo simpatiji. Igralec je ob tem dodal, da je Wilsonova njegovo "življenjsko delo".
  • Wilsonova je DeVinu sama predlagala, ali bi igral v filmu.
    Ko je ta prebral scenarij, ni okleval, saj se mu je zdel izjemno zabaven, hkrati pa je dobil priložnost, da znova igra s komično zvezdnico.
  • To je prvi celovečerec, v katerem ima Rebel Wilson glavno vlogo.
  • Kako romantično! | Foto: Wilsonova si je med testnimi projekcijami filma nadela lasuljo in sončna očala ter z njimi spremljala odziv občinstva.
  • Režiser filma Todd Strauss-Schulson (Zadeta modela 3, Poslednja dekleta) si je v dveh tednih ogledal več kot 90 romantičnih komedij in opazil, da vse vsebujejo vizualne in pripovedne trope, kot so mesto New York, kava podjetja Starbucks, dež med poljubljanjem parov, okna z obokom v obliki polmeseca in peneče kopeli.
  • Kako romantično! | Foto: To je eden od redkih filmov, v katerem Liam Hemsworth govori v komični različici svojega avstralskega naglasa.
    Avstralski zvezdnik v filmih namreč običajno govori z ameriškim naglasom, kar pa ne velja za njegovo rojakinjo Wilsonovo.
  • Wilsonova je tudi ena od izvršnih producentk filma, zvezdnica pa je izrazila navdušenje nad tem, da je lahko sama izbirala igralca, ki sta upodobila njeni simpatiji.
  • Vsi člani igralske zasedbe filma so se strinjali, da so najbolj uživali med snemanjem prizora karaok.
Maj na Viasat Nature
Trendi Lepote in zanimivosti afriške divjine

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Jexi
Trendi Jexi
Zaslepljujoča svetloba
Trendi Zaslepljujoča svetloba (Blinded by the Light)
Razgibano življenje samskih
Trendi Razgibano življenje samskih (How to be Single)
Ne spreglejte