Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Torek,
11. 12. 2012,
14.16

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 11. 12. 2012, 14.16

7 let, 12 mesecev

Zakaj bosta Harry in Pippa najboljša stric in teta

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Predstavljamo vam vsaj šest razlogov, zakaj bosta princ Harry in Pippa Middleton najboljša stric in teta.

Britanski dvor bo naslednje leto dobil novega prestolonaslednika. Prvorojenca vojvodinje Catherine in princa Williama čaka zelo pomembna vloga, njegovo življenje ne bo prepuščeno naključju, njegove življenjske odločitve bodo skrbno načrtovane in vodene, njegovo otroštvo pa bo potekalo pod budnim očesom javnosti.

Še dobro, da bosta v njegovem vsakdanu prisotna tudi razigrana Pippa in Harry. Poglejmo, zakaj.

1. Skrben stric: Harry je bil presrečen, ko je izvedel, da njegov brat William pričakuje otroka. Čeprav je še vedno v Afganistanu, je Kate takoj, ko je izvedel za njene grozne slabosti, poslal čestitko z dobrimi željami. Skrbnost in sočutje sta njegovi veliki vrlini, zato ne dvomimo, da se bo izkazal kot odlična "varuška".

2. Športna energija: Pippa je ljubiteljica športa, kar se pozna tudi na njeni brezhibni postavi. Tako bo imela dovolj energije za tekanje po dvorišču, svojega nečaka ali nečakinjo bo najverjetneje z veseljem vpeljala v svet športa.

3. Neformalna sproščenost: Harry je zelo neobremenjen s svojim formalnim nazivom in kraljevskim načinom obnašanja. Mali prestolonaslednik bo tako ob razigranem stricu doživel tudi nekaj brezskrbnih in bolj sproščenih trenutkov. Samo da ne bosta zašla v Las Vegas!

4. Najboljše zabave za rojstni dan: Katin in Williamov otrok bo imel zagotovo najboljše rojstnodnevne zabave na Otoku. Čeprav Pippa ne zna ravno pisati, pa je prava mojstrica pri organiziranju zabav.

5. Harry obožuje otroke: Razigrani princ je že na kraljevi poroki dokazal, kako dobro se znajde z otroki. Menda je bil glavni zabavljač povabljenih malčkov.

6. Sestrska lepota: Če ne drugo, bo imel otročiček zelo dobre lepotne gene. Če bo deklica, bi bilo idealno, da bi podedovala materin nasmeh in tetino zadnjico, fantku pa bi pristajala Harryjev igriv pogled in očkova postavna drža.

Ne spreglejte