Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Ponedeljek,
22. 7. 2013,
14.31

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 7. 2013, 14.31

7 let, 12 mesecev

Nosečnost Kate Middleton: slabost, škandal in modni vrtiljak

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vse se je začelo z nujnim obiskom bolnišnice in najavo najpomembnejšega dogodka leta: ko sta Kate in William svetu razkrila, da pričakujeta otroka, se je začela pisati nova zgodovina.

Vse od poroke, 29. aprila 2011, ko sta si princ William in njegova dolgoletna izbranka Kate Middleton pred milijonskim občinstvom obljubila večno zvestobo, je svet čakal na veselo novico. Britansko ljudstvo je bilo na trnih, saj na dvoru velja nekakšna navada, da nevesta zanosi v prvem letu zakona.

Kljub (pre)številnim napačnim ugibanjem o nosečnosti in pozneje celo teoretiziranju, da je vojvodinja celo neplodna, ker naj bi imela težave z anoreksijo, je svet konec leta dočakal veselo novico.

Zaradi hude slabosti in bruhanja so Kate v začetku decembra odpeljali v bolnišnico, kjer je ostala tri dni. Zaradi takojšnje medijske pozornosti sta morala zakonca že zelo zgodaj razkriti veselo novico ... In evforija se je začela!

Nosečnica s prefinjenim okusom za modo Nosečnost vojvodinje Cambriške je potekala pod budnim očesom javnosti, njen trebušček je rastel pred fotografskimi objektivi, njen izbor nosečniških in prirejenih nosečniških oblačil pa je povzročil novo modno revolucijo. Kate se je dokončno vpisala v zgodovino in postala ena najbolj atraktivnih, ljubkih in modnih nosečnic vseh časov.

Brez škandala ni šlo Čeprav so njeno nosečniško idilo na začetku močno pretresle nenehne slabosti in pozneje celo nova razgaljena fotografija paparacev z rajskega počitnikovanja z Williamom, pa je Kate v javnosti ves čas žarela in pridno izpolnjevala svoje uradne dolžnosti. Vmes je celo poprijela za lopato.

Uganka desetletja: spol otroka Takoj po naznanitvi nosečnosti pa so se v javnosti pojavila namigovanja o spolu nerojenega otroka. Ugibanj je bilo veliko, vendar nobenemu ni uspelo priti do informacije. Zidovi britanskega dvora so največjo britansko skrivnost dobro skrili pred javnostjo. Zdaj je jasno, da bo princa Williama na prestolu nasledil kralj, kakšna bo njegova pot, bomo gotovo spremljali skozi vsa njegova leta odraščanja. Ali bo zadržan in resen po svojem očetu Williamu, mogoče bo podedoval prefinjen okus za modo in srčnost po mami Catherine, čisto verjetno je, da bo dobil tudi nekaj iskrive živahnosti strica, princa Harryja, in tete Pippe. Kakorkoli že, britanska monarhija danes obrača nov list v svoji pestri zgodovini, mladi prestolonaslednik pa skupaj s svojima staršema začenja novo dobo, ki britanski dvor povišuje v nove sfere priljubljenosti.

Ne spreglejte