SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Ne primerjajte moje družine s Kardashianovimi"

3

termometer

Igralec Will Smith pravi, da so drugačni kot Kardashianovi, saj je slava le nekaj, kar pride ob poslu, ki ga opravljajo on in njegova žena ter otroci.

Willa Smitha je nek novinar vprašal, če meni, da je njegova družina zaradi slave kakorkoli podobna Kardashianovim. "Zame in za mojo družino se življenje vrti okoli naše kreativnosti. Samo poskušamo delati to, kar nas osrečuje. Slava je le dodatek k temu, kar delamo," je povedal Will.

"Poskušamo delati stvari, ki bi bile všeč našim oboževalcem in ob tem se poskušamo zabavati. Slava nam ni pomembna in je ne potrebujemo," je dodal.

Poleg tega pa je povedal, da je vesel, da se je njegov sin Jaden odločil za filmsko kariero, saj ve, da mu pri tem lahko pomaga: "Poznam nekatere svetovno najbolj priznane režiserje, producente in igralce. Vesel sem, da lahko pomagam Jadnu pri njegovih začetkih. Willow se je odločila za glasbo, a se je je tudi hitro naveličala. Rekla mi je, da bi raje bila običajen otrok, ki hodi v šolo in se ob vikendih igra s prijateljicami."

Dodal je, da otrok ne sili v nič in da sledi njunim željam. Če Willow noče biti v svetu glasbe in estrade, bo uslišal njene želje in je ne bo silil k ničemur, čeprav sta načrtovala, da bo prav ona prevzela glavno vlogo v priredbi filma Annie, pri katerem sodeluje tudi Jay-Z.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin