Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2013,
12.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 6. 2013, 12.24

8 let

Jessica Simpson sredi škandala zaradi tujega otroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pevka in igralka Jessica Simpson se je znašla sredi tožbe, ki jo obtožuje zarote, ki naj bi si jo zamislila z revijo OK! Magazine in neko fotografsko agencijo.

Dvaintridesetletna Jessica Simpson, ki je trenutno noseča z drugim otrokom, se je znašla sredi škandala – kontaktiral jo je poročen par iz Lousiane, da je leta 2012, ko se je predstavljala z naslovnico revije OK! Magazine, pozirala z njunim otrokom brez njunega dovoljenja. Na prvi pogled se je dalo sklepati, da je to njen otrok.

Jessica pa je bila takrat še noseča, a se je vseeno dogovorila z neko revijo za vrtoglavih 800 tisoč dolarjev, če bi dobili fotografije njenega prvega otroka. Prav zato je, kot trdita starša Christopher Hurst in Tracy Gregory, morala najti nekega drugega otroka, ki ga je nato tudi predstavila na naslovnici revije OK! Magazine.

Seveda se postavlja ob vsem tem vprašanje, kako je sploh prišla do fotografij malčka oziroma kako je prišla do dovoljenja za fotografiranje z njunim otrokom in zakaj bi se potemtakem sploh razburjala zakonca. Hurst in Gregoryjeva sta namreč novembra leta 2011 slišala, da v njuno mesto prihaja Jessica na predstavitev svoje nove linije oblačil. Odšla sta v trgovino Dillard's, kjer je bila Jessica, s seboj pa sta pripeljala tudi hčerko najstnico in malega sinčka. Prav za slednjega je Jessicin agent vprašal, ali se lahko pevka fotografira z njim. Starša sta navdušeno pristala, vendar pa hkrati nista dala dovoljenja, da se fotografija znajde v reviji, kar je tudi povod za tožbo.

Kot pravijo priče, naj bi se fotografi takoj, kot je Jessica prijela malčka, zagnali in jo fotografirali vse povprek. Starša od pevke zahtevata 75 tisoč dolarjev.

Ne spreglejte