Janet Jackson udarila nečakinjo in jo označila za razvajenko

Pevka Janet Jackson naj bi svojo nečakinjo Paris Jackson označila za majhno razvajenko in ji med glasnim prepiranjem prisolila zaušnico.
Janet Jackson udarila nečakinjo in jo označila za razvajenko

Janet Jackson je svoji nečakinji Paris Jackson, hčerki pokojnega brata Michaela Jacksona, zabrusila, da je jezikava razvajenka, in ji prisolila zaušnico.

Štirinajstletna Paris je bila povsem šokirana in jo je spodila iz hiše. Povedala ji je, da to ni hiša vseh Jacksonovih, temveč hiša Katherine Jackson, njene babice, in jo z grdimi besedami odslovila oziroma vrgla iz hiše. Otroci Michaela (Prince Michael, Paris in Blanket) namreč živijo pri babici Katherine.

Paris se je po incidentu razpisala tudi na Twitterju: "Veliko ljudi pravi, da sem se spremenila. Opravičujem se za svoje vedenje. Ampak morate vedeti, da se trenutno v mojem življenju dogaja preveč stvari. Obljubim, moj ego bo izginil."

"Trent (Michaelov bratranec) meni, da otroci potrebujejo boljšo zaščito, in ne želi, da bi jih tete in strici (Randy, Jermaine in Janet) odpeljali stran od babice, kjer se imajo lepo. Zato je varnostnikom rekel, naj prepovedo vstop komurkoli, ki ni bil povabljen. Tudi sorodnikom. Zelo ga namreč skrbi, da bi jih kdorkoli ugrabil," je povedal vir.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano