Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 3. 2009,
19.55

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 12. 3. 2009, 19.55

8 let, 4 mesece

Irsko-britanski stand up comedy v Sloveniji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V petek 13. marca 2009 ob 21. uri bosta v ljubljanskem Baru Pr' Semaforju nastopila znana komika Janice Phayre in Dave Thompson.

The Guinness Laughter Lounge Slovenia bo vsak mesec v Sloveniji gostil najbolj znane Irske in Britanske komike na Stand Up večerih. Komiki, ki nas bodo s svojimi šalami, zgodami in nezgodami zabavali letos, nastopajo po največjih festivalih kot so Glastonbury, Reading, Edinburgh, ter priznanih klubih po svetu, mnogi se ponašajo z mednarodnimi priznanji. Lani so nas v Ljubljani in v Mariboru nasmejali: Noel James, Henrik Elmer (Švedska), Janice Phayre …

Le kako svet vidijo Irci? Ste se že kdaj vprašali kako Irci vidijo svet? Sedaj imate možnost, saj k nam na petek trinajstega prihaja svetovno znana Janice Phayre. Janice v svojih šalah zelo nazorno opisuje pripetljaje, ki so se ji zgodili v življenju, od padajočih vibratorjev iz torbe (na polnem avtobusu), do obiska napačnega stranišča … Tudi občinstvo zna spravljati v zadrego, vendar se ji kljub temu ne moremo nehati smejati.

Veliko je nastopala na Edinburgh Comedy festivalu, l. 1999 je dobila nagrado "Sparking". L. 2002 je s šovom "Out of Our Heads" začela turnejo po Veliki Britaniji. Dve leti kasneje je bila povabljena na Melbourne Comedy Festival s šovom "Freedumb", ki ga je napisala skupaj s Philom Nicholom. Na turneji po Avstraliji je obiskala več kot 30 klubov.

Janice Phayre je v Sloveniji že nastopala Lani je v Sloveniji pokazala kako ‘nora’ zna biti, letos pa bo meje potisnila še dlje. Njen nastop bo obsegal 40 minut irskih šal, pripetljajev ter vsega kar še spada zraven.

Pred Janice bo nastopil Dave Thompson Pred Janice bo občinstvo ogreval Dave Thompson, ekscentrično zabaven in talentiran komik. Dave je tudi tekstopisec in igralec. Tekste piše za serije (v njih tudi igra), radijske igre ter tudi za druge komike. Ima svoj poseben stil humorja, tako da je postal že pravi kult med študenti. Nastopa po celi Ameriki, Evropi, celo v Dubaju in Omanu.

Ne spreglejte