Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 7. 2013,
9.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Alec Baldwin James Gandolfini Twitter

Torek, 2. 7. 2013, 9.13

8 let

Alec Baldwin zaprl račun na Twitterju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Igralec Alec Baldwin je že tretjič zaprl svoj račun na Twitterju. Tokratni razlog je napad novinarja Daily Maila na njegovo ženo.

Kaj je pravzaprav bilo? Novinar Daily Maila je Baldwinovo ženo obtožil samopromocije zaradi pošiljanja tvitov med pogrebom igralca James Gandolfinija, ki je sredi junija umrl zaradi srčne kapi med letovanjem v Italiji.

Hillaria Baldwin je govorice časopisa zavrnila, ta namreč namiguje, da je tvitala o darilih za obletnico poroke in spodbujala ljudi h gledanju Rachel Ray Showa, na katerem se prijatelji, znanci in družinski člani poslavljajo od zvezde serije Sopranovi. Tudi Baldwin se je odzval na poročanje Daily Maila: "Nekdo je napisal, da je moja žena tvitala na pogrebu. To ni res. Ampak jaz bom tvital na vašem pogrebu."

Malo preden je izbrisal račun, je še enkrat dodal, da njegova žena ni uporabljala telefona na pogrebu, in se ob zadnjem stavku še pošteno razjezil: "Zdaj pa odj*** Twitter + veliko sreče vsem, ki veste resnico."

Baldwin je sicer znan po vzkipljivosti, zato izbruh na Twitterju ne preseneča, izbris računa pa je, kot rečeno, že v njegovi navadi. Prvič ga je izbrisal decembra 2011, po incidentu z igro Words With Friends, ter junija lani, malo potem ko se je poročil s Hillario.

Medtem ko se zdi zgornja zgodba precej verjetna, pa nekateri drugi mediji ponujajo drugo – Baldwin naj bi izbrisal račun na Twitterju, saj je želel tako počastiti Gandolfinija. Baldwin naj bi sprevidel, da je pokojni igralec dosegel slavo tudi brez Twitterja. "Vsi v tem poslu so ga občudovali kot igralca. On si ni mislil: 'Imel bom Twitter in tvital'. Mislil sem si, veste kaj, to se bom naučil od Jamesa Gandolfinija. Ta stvar je popolno zapravljanje časa."

Ne spreglejte