SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Oddih v znamenju hedonizma

Oglasno sporočilo

Obisk Istre in Rovinja je v vsakem primeru doživetje, posebej, ko gre za uživanje v vrhunski hrani in vinu, naravnih lepotah, kulturni dediščini in nepogrešljivi wellness ponudbi. Pred kratkim odprt rovinjski Grand Park Hotel Rovinj združuje vse, kar je potrebno za hedonistični dopust. Od njega vas loči le kratka vožnja z avtomobilom.

Hotel Park Rovinj

Hotel se nahaja ob obali, zraven dišečega borovega gozda, z razgledom na otok Sv. Katarina in očarljivo staro mestno jedro Rovinja, ki je od njega oddaljeno samo deset minut hoje. Poseben in pogosto obiskan je zaradi pozornosti, ki jo v hotelu namenjajo vrhunski gurmanski ponudbi.

rezerviraj zdaj gumb

hotel park rovinj

hotel park rovinj

Gostje hotela lahko namreč uživajo v kar šestih restavracijah in barih, vključno s prepoznavno restavracijo Cap Aureo, katere jedi so v glavnem zasnovane na sezonski in lokalni zelenjavi.

rezerviraj zdaj gumb

hotel park rovinj

hotel park rovinj

Pravi dragulj hotela Grand Park Hotel Rovinj pa je Àlbaro Wellness&Spa, ki je s svojimi 3.800 kvadratnimi metri največji  tovrstni center v Istri. Razteza se preko dveh nadstropij hotela in ima v notranjosti ter zunaj tri bazene, tri savne, dva parna prostora z različnimi temperaturami in posebne aromatične programe ter ekskluzivne spa tretmaje.

hotel park rovinj

Prav paketna ponudba ALBARO WELLNESS IZKUŠNJE vključuje skrbno izbrane tretmaje, ne glede na to, ali želite svoj čas preživeti sami, ali v dvoje, zaradi česar ponudbe v letošnjem juniju nikakor ne smete zamuditi.

rezerviraj zdaj gumb

 

Maistra

Maistra

Maistra

Naročnik oglasnega sporočila je Maistra d. d.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin