Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 3. 2011,
9.24

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 1. 3. 2011, 9.24

3 leta, 8 mesecev

Morsko sproščanje v Opatiji v neposredni bližini

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Opatijska riviera je ena od najlepših v tem delu Evrope. In z več kot 120 letno tradicijo!

Nekoč so jo poznali kot zdraviliško in počitniško oazo dame in gospodje iz evropskih monarhij, državniki, pevci in igralci, balerine in literati.Vsak korak na rivieri je poln dobrih občutkov, well-beinga in wellness načina življenja. Z gotovostjo lahko trdimo, da sedem dni, ki jih preživimo v Opatiji, pomeni zdravje skozi celo leto. Opatija, ki se nahaja ob vznožju gore in naravnega parka Učka, ponuja idealni oddih skozi celo leto – od Maribora ali Ljubljane pa je le dve uri vožnje stran. Prečudovita narava, blago mediteransko podnebje, neponovljiva kombinacija morskega in gorskega zraka, parki, hoteli in avstroogrske vile, sprehajališča in peščene ter kamnite plaže že več kot 160 let najdemo na razglednicah iz Opatije... Poseben položaj imajo na teh prečudoviti hoteli iz skupine Milenij hoteli – hotel Milenij in Milenij Sv.Jakov, najbolj razkošna hotela s 5 zvezdicami in udobna družinska in wellness hotela Grand hotel 4 opatijska cvijeta in Agava.

Milenij hoteli so znani po svojih lepo urejenih hotelih, ki se nahajajo na najbolj atraktivnih lokacijah ob morju, s tradicionalnimi dunajskimi kavarnami in prostornimi terasami s pogledom na morje, restavracijami z dnevno svežo ponudbo ribjih jedi, vsakodnevno svežimi tortami in ročno izdelani čokoladi po imenu Milenij Choco.

Popolno spomladansko sprostitev vam ponujajo wellness centri skupine Milenij hoteli. Kraljevski wellness center v hotelu Milenij, ki diha s podobo nekdanje cesarice Sisi, zaščitnim obrazom centra in wellness center v Grand hotelu 4 opatijska cvijeta, ki je sredozemska oaza sprostitve. Marca in aprila boste v Opatiji našli dneve odprtih wellness vrat. Milenij hoteli so pripravili poseben program pomladnega prebujanja in razstrupljanja telesa v wellness centrih.

Sprostite se tudi ob ugonih cenah nastanitve v Milenij hotelih. Več najdete na www.milenijhoteli.hr ali pokličite na +385 51 278 007.

Ne spreglejte