Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 7. 2013,
11.43

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ljubezen ljubezen avantura flirt poletje horoskop horoskop

Nedelja, 14. 7. 2013, 11.43

4 leta, 1 mesec

Vam je usojena poletna ljubezenska avantura?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nekatera horoskopska znamenja so bolj nagnjena k poletnim avanturam, pa naj trajajo eno noč ali pa en teden. Ste med njimi?

Oven Ovni so vedno za akcijo, o tem ni dvoma, sploh če jih ponese ljubezenska strast. Takrat običajno ne razmišljajo, ampak se na vrat na nos spustijo v avanturo, ne glede na to, ali so vezani ali ne. S posledicami se ukvarjajo pozneje, res pa je, da jih pogosto muči slaba vest, ker ne marajo neiskrenosti, a tudi na to hitro pozabijo in jo mahnejo naprej.

Bik Biki so eno najbolj čutnih znamenj, vedno pripravljeni na ljubljenje, a se kljub temu redko spuščajo v poletne avanture za eno noč, nikakor pa ne, kadar so vezani. Seveda so izjeme, ki potrjujejo pravilo, vendar pa so vse preveč posesivni, da bi se lahko pretvarjali, da gre samo za seks, ne za čustva. Ko se odločijo, da je nekdo njihov, to zanje ni več samo pustolovščina.

Dvojčka Dvojčki so izjemno družabno znamenje, kar pa še ne pomeni, da se ves čas tudi spogledujejo in iščejo priložnost za avanturo. Ali pač? Poletje je čas, ko se še posebej razživijo, zakaj ne bi uživali v tem, kar jim življenje ponuja, zvestoba gor ali dol ... Pravzaprav so jim poletne romance zelo pisane na kožo, saj s seboj ne prinašajo obveznosti resne zveze, zato si pogosto ne privoščijo le ene same.

Rak Raki, nežne dušice, potrebujejo svoj čas, da se razvnamejo in prepustijo strastem, saj ne zaupajo ravno komurkoli, ne glede na privlačnost. To ni najbolj primerna podlaga za romantične pustolovce, ki ne razmišljajo o prihodnosti, pa vendar tudi sami kdaj podležejo trenutku in skočijo v neznano. Težava nastane, ko ugotovijo, da so se pravzaprav zaljubili in bi radi iz avanture zgradili resen odnos.

Lev Levi so vedno radi v središču pozornosti, od koder imajo odličen pogled na vse, kar se jim lepega ponuja. Hitro se vnamejo in skočijo med rjuhe, čeprav tvegajo, da bodo na koncu oni tisti, ki si bodo lizali pekoče ljubezenske rane in zdravili ranjen ponos. Kljub temu da so pripravljeni na neobvezne romance, so preveč stanovitne narave, da bi lahko v njih nemoteno uživali.

Devica Vedno odgovorne in racionalne device ne dajejo vtisa, da jih poletne avanture privlačijo, pa vendar se lahko zgodi, da povsem brez zadržkov prehajajo od ene do druge. Ker se imajo v oblasti, redko izgubijo srce in razum, zavedajo se, da gre za minljive odnose, ki jim je usojeno kratko, a sladko dogajanje. To je zanje dovolj, da se jim diskretno prepustijo.

Tehtnica Tehtnice so zaljubljene že v samo zaljubljenost, zato se poletni romanci ne bodo odpovedale, razen če njihovo srce že pripada nekomu. So spogledljive in zlahka najdejo drugo polovico, s katero uživajo v dolgih sončnih zahodih in se vedejo, kot da gre za večno ljubezen, ne pa za avanturo z omejenim rokom trajanja. Pogosto s svojo poletno ljubeznijo tako ali drugače ostanejo v stiku.

Škorpijon Škorpijoni se ničesar, kar pritegne njihovo pozornost, ne lotevajo na pol, ampak se temu predajo v celoti. Enako velja za poletne avanture, ki imajo omejen rok trajanja, vendar škorpijonov to ne moti. Ko se enkrat odločijo, da se bodo predali nasladi, se jim žrtev ne more upreti, saj jo zapeljujejo z vsemi sredstvi, a prav tako hitro lahko pozabijo nanjo in jo zamenjajo z drugo.

Strelec Strelci so najbolj pustolovsko znamenje zodiaka, zato ni treba poudarjati, da so jim poletne romance pisane na kožo. Zelo hitro se vnamejo in zelo hitro se ohladijo, za seboj lahko puščajo zlomljena srca, a se s tem ne bodo obremenjevali, saj jih obveznosti niti malo ne zanimajo. Svet je velik in lep, intimne izkušnje neprecenljive in življenje prekratko, da se ne bi zabavali.

Kozorog Resnemu in zadržanemu kozorogu nihče ne bi prisodil smisla za poletno avanturo, vendar gre za tiho vodo, ki dere bregove. Osvajajo diskretno, vendar odločno in nadvse očarljivo, hitro si pridobijo zaupanje, zato tudi hitro napredujejo. Seks na prvem zmenku – zakaj pa ne, samo da je fantastičen. Ko se je treba spet posvetiti delu, lahko izginejo brez pojasnila.

Vodnar Vodnarji slovijo po svoji družabnosti in nimajo nobenega odpora do poletnih avantur, vendar pa so zelo neodvisne narave in se neradi zapletajo tam, kjer to ni potrebno. Če jih strast kljub temu premami in se vdajo, hitro iščejo razlog, kako bi se osvobodili ljubezenskih zank in spet svobodno zadihali, a kaj, ko jim njihova vesela narava vedno prekriža načrte.

Ribi Ribice so nežne in čutne duše, ki se klicu ljubezni ne morejo upirati, tudi če vedo, da jih lahko stane strto srce. One se preprosto prepustijo dogajanju in se zaljubijo, zato ni nobena redkost, da poletna afera pri njih skoraj nikoli ne traja eno noč, ampak kar vse poletje, morda pa še naprej. Ribe pač verjamejo, da se jim prava ljubezen lahko zgodi kadarkoli.

Ne spreglejte