Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 5. 2013,
13.09

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

zmenki partnerstvo

Sreda, 29. 5. 2013, 13.09

7 let, 12 mesecev

Staromodna pravila dvorjenja, ki še vedno vžgejo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Poslušajte nasvete svojih babic in dedkov, ker so najbolje vedeli, kako se stvarem streže.

Nekateri ljubezenski nasveti nikoli ne zastarajo, zato vam predlagamo nekaj najdragocenejših, ki si jih morate zapisati in se jih naučiti na pamet.

Uredite se! Telesna privlačnost izhaja tudi iz lepega in dovršenega videza. Bodite urejeni tudi ko skočite samo v trgovino ali na kratek sprehod okrog hiše, saj nikoli ne morete točno vedeti, kdaj se bo prikazal tisti pravi.

Samozavest je seksi Moški obožujejo ženske, ki izžarevajo samozavest. Bodite nasmejani, držite se pokonci, pozorno poslušajte in govorite počasi. Tako boste videti bolj samozavestni, čeprav ste v resnici zelo živčni.

Odženite slab zadah Nikoli ne boste prišli do prvega poljuba, če vam bo iz ust smrdelo po močno začinjeni hrani, ki ste jo zaužili pred nekaj urami. Pri sebi imejte vedno kakšen mentolov bombonček ali posebno pršilo za dah.

Bodite točni Na prvi zmenek ne smete nikoli zamujati, mit o tem, da moški lahko zamuja in s tem pokaže nekakšno mačevsko držo, je neumen. Bodite olikani in spoštljivi do spremljevalke oziroma spremljevalca in s točnostjo pokažite, da vam je všeč.

Moški plača To pravilo velja že desetletja in naj tako tudi ostane. Če je pravi kavalir, vam bo ponudil, da plača račun, vi pa se ne boste branili, ampak se mu boste iskreno in z nasmehom zahvalili. Mimogrede pa mu lahko namignete, da boste naslednji obrok plačali vi in si tako zagotovite še drugi zmenek.

Bodite olikani Ne pozabite na lepe besede, kot sta hvala in prosim. Noben ženska ne želi imeti ob sebi nevzgojenega ošabneža.

Iskrenost na prvem mestu Ne skrivajte se za nekakšno masko, pokažite se takšne, kot ste v resnici.

Ostanite dama Prvi poljub da, kaj več pa naslednjič. Ne dovolite si, da bi se že na prvem zmenku prepustili mesenim užitkom. S strastnim poljubom mu lahko namignete, da vam je všeč, hkrati pa postavite mejo. Naj vidi, da niste lahko dekle.

Če ne pokliče ... ... mu pač niste všeč. Ne iščite izgovorov, ampak se čim prej sprijaznite z dejstvom, da nista ustvarjena drug za drugega. Ne moledujte za njegovo pozornost in ga ne kličite. Če se nekaj dni ne oglasi, obrnite list in počakajte na naslednjega.

Ne spreglejte