Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 3. 2019,
6.00

Osveženo pred

5 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 26. 3. 2019, 6.00

5 let

Poslovite se od svojih majhnih prsi

Oglasno sporočilo

Ali težko najdete modrček s tako majhnimi košaricami? V kopalkah izgledate kot deska? Kupujete obleke, ki skrivajo vaš prazen dekolte? Vedno nosite neudobne push up modrčke? Pogosto razmišljate o vstavitvi silikonskih vsadkov? Potem imamo odlično novico za vas!

Bust buster | Foto:

Ni ženske, ki ne bi želela imeti naravno lepih in bujnih prsi, zato se bo večina nežnejšega spola razveselila te novice. Na trgu se je pojavila naravna metoda povečanja prsi. Nova metoda daje zapeljiv dekolte in bujne prsi, ne da bi morali pod nož ali se zateči k nevarnim metodam za povečanje prsi. V tem trenutku lahko odvržete vse neudobne push up modrčke in zavržete idejo o vstavitvi silikonskih vložkov. Nič več vam ne bo nerodno, ko se boste na plaži pojavili v kopalkah. Lahko boste kupili kos oblačila, ki vam je všeč, saj vam bo vsaka obleka in majica z dekoltejem popolnoma pristajala.

Obstaja naravna rešitev za majhne prsi

Velike prsi so simbol ženskosti. Porod, dojenje, izguba kilogramov ali staranje kože dodatno pospešijo povešanje dojk. Zato ni presenetljivo, da je več kot 80 % žensk nezadovoljnih z velikostjo in videzom svojih dojk in jih je več kot polovica že poskusila uporabiti kakšno metodo za njihovo povečanje.

Najpogosteje uporabljena in najmanj boleča metoda je upraba push up nedrčkov, ki pa so lahko zelo neudobni. Pod nekaterimi oblačili so lahko videti zelo slabo. Tudi plastični kirurgi imajo polne roke dela – vstavitev silikonskih vsadkov danes ni več tabu tema in vedno več žensk se odloči za ta korak. Vendar pa je to boleča metoda, ki ima lahko neželene posledice. Obenem lahko silikonski vsadki v prsih izgledajo zelo nenaravno in neprivlačno. A za povečanje prsi z vstavitvijo silikonskih vsadkov ni potrebe, ker za to obstaja naravna rešitev.

Hkrati obstaja tudi veliko število norih metod, kot sta vstavljanje nogavic v nedrčke ali masaža dojk, ki pa ne prineseta nobenih rezultatov. Vaje za dojke so se izkazale za učinkovite, ko gre za dvig prsi, vendar pa jih z njimi ne boste povečali.

Kako potem na naraven način povečati prsi? Odgovor na to vprašanje so podali strokovnjaki.

Edinstvena formula, ki so jo znanstveniki razvijali vrsto let

Da bi se izognili bolečim in nevarnim metodam za povečanje prsi, katerim se danes izpostavljajo ženske, so se znanstveniki odločili poiskati rešitev v naravi. Leta laboratorijskih raziskav so končno dala rezultate, ki so presenetili celo same znanstvenike. Kombiniranje edinstvenih in skrbno izbranih sestavin je pozitivno vplivalo na rast tkiva v prsih in s tem na povečanje prsi.

Posebna formula, izdelana izključno iz naravnih sestavin, se je skozi leta izpopolnjevala in obogatila. Na podlagi testiranj in raziskav je bilo ugotovljeno, da ne povzroča škodljivih učinkov in ne pušča posledic. Razen ene – povečanja maščobnega tkiva v prsih za lepši in bujnejši dekolte! Najboljše od vsega pa je, da formula daje rezultate v samo 34 dneh, s povprečnim povečanjem dojk do 18,7 %. Pri redni uporabi so opazili, da koža na prsih postane bolj elastična, napeta in mehkejša, kar vpliva na čvrstost prsi.

Sestavine, ki povečajo obseg prsi

Verjetno se sedaj sprašujete, katere naravne sestavine lahko povečajo vaše prsi ... Gre za kombinacijo sestavin, ki imajo sinergijski večkratni učinek na tkivo dojk: aloe vera, glicerin, kolagen, elastin in sezamove beljakovine. Vse te sestavine, v najčistejši obliki in v natančnem razmerju, vsebuje senzacionalna krema Bust Booster, ki je v zadnjih mesecih preplavila slovenski trg. Vedno več žensk se odloča za nebolečo in naravno povečanje prsi in vse več jih je pri tem tudi uspešnih, zahvaljujoč tej kremi.

Prsi vsebujejo velik delež maščobnega tkiva, kar vpliva na njihovo velikost in teksturo. S povečanjem maščobnega tkiva v prsih se poveča tudi obseg prsi. Cilj kreme Bust Booster je prav slednje – povečanje maščobnega tkiva v prsih. Prednost kreme je v tem, da deluje neposredno na problematična področja. Nanaša se direktno na prsi in tako spodbuja rast maščobnega tkiva v prsih. Tako vam bo krema pomagala, da dobite, kar želite, tudi če ste preveč vitki in vas narava ni obdarila z oblinami – tudi do tri številke večje prsi!

Naravno lep in bujen dekolte

Znanost potrjuje: Prsi je možno povečati na naraven način. Možno je imeti bujen in lep dekolte, ne da bi šli pod nož. Možno je, da se v kopalkah in oblekah z dekoltejem ter brez push up nedrčka počutite popolno!

Vse to boste dosegli z redno uporabo kreme Bust Booster, ki vsebuje 5 naravnih in preizkušenih sestavin, ki:

  • zagotovijo večje in čvrstejše prsi v samo 34 dneh
  • izboljšajo čvrstost in elastičnost tkiva dojk
  • prispevajo k mehkobi in negujejo kožo dojk
  • dajejo bujen dekolte
  • povečajo prsi brez nevarnih in bolečih metod

Zadovoljne uporabnice so te učinke potrdile. Tudi dame v petem desetletju življenja so uspele povečati elastičnost in Bust buster | Foto: čvrstost svojih prsi. Zato je krema Bust Booster rešitev za VSE, ki se ne želijo izpostaviti dragim, bolečim in tveganim operacijam ter vstavitvi silikonskih vsadkov, želijo pa čvrste, dvignjene in oblikovane prsi. Sledi presenečenje za bralce tega članka.

Za vas je distributer pripravil 50-% popust na novo kremo za povečanje prsi. Zaloga kreme ​​po promocijski ceni je omejena. Samo prvih 30 najhitrejših bo imelo priložnost uživati ​​v bujnem in lepem dekolteju!

Namesto 59,94 eur, kar je redna cena kreme, je ta naravna rešitev za povečanje prsi danes na voljo za SAMO 29,97 eur!

KLIKNITE TUKAJ in naravno povečajte prsi v samo 34 dneh.

Ne spreglejte