SiolNET. Trendi Odnosi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najpogostejše laži iz ženskih ust

4

termometer

Lažejo tako moški kot ženske, nekateri več, drugi manj, razlika med njimi pa je v naravi laži.

Sodeč po statističnih podatkih raziskav, moški ženskam najpogosteje lažejo o tem, da niso dobili njihovega sporočila ali klica, da so spili manj alkohola, kot v resnici in da jih njihove prijateljice niti malo ne privlačijo. Ženske pa, sodeč po statistikah, lažejo takole:

"Samo še pet minut"

Čeprav dandanes tudi moški porabijo kar nekaj časa, da se uredijo, pa so ženske še vedno kraljice v zamujanju. "Le še pet minut potrebujem" tako ponavadi pomeni "V kakšnih petnajstih minutah mi bo mogoče uspelo."

"Nič mi ni"

Kadar ženska na vprašanje, če je kaj narobe, odgovori: "Nič", večina moških ne zazna, da gre morda za laž. Za mir v hiši velja še nekajkrat "potipati", če morda ne gre za izziv, da mora moški težavo odkriti sam.

"Glava me boli"

Ne trdimo, da žensk nikoli ne boli glava, vendar jih zagotovo ne tako pogosto, kot pravijo. Smešen izgovor, ki pa še vedno deluje.

"Bilo je na razprodaji"

Strastne zapravljivke ne upajo vedno priznati, kolikšen del plače je šel za nove čevlje, zato pogosto prikrijejo resnico o njihovi ceni.

"Ne moti me, če jo gledaš"

Moški pač radi pogledajo za lepo žensko in čeprav so se dekleta s tem že sprijaznila, pa to še ne pomeni, da jih to ne moti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin