SiolNET. Trendi Moda
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pomoč Maje Ferme neprecenljiva

4

termometer

Mlada modna oblikovalka Valerija Kralj je v trgovini Rogaška Crystal predstavila svojo novo modno kolekcijo večernih in drznih kreacij.

Poimenovala jo je z besedno igro, izpeljanko iz svojega imena in priimka, Val King, predstavlja pa samozavestno žensko, ki ima rada lepe stvari in si jih tudi upa nositi.

Ko oblikovalke stopijo skupaj Valerija, ki je leta 2010 predstavila svojo prvo samostojno kolekcijo, je povedala, da je biti modni oblikovalec v slovenskem prostoru težko, saj je treba za svoje preživetje pošteno garati. Kot pravi, sama ne bi zmogla brez pomoči že priznane slovenske modne oblikovalke Maje Ferme, ki jo ob njeni samostojni oblikovalski poti ves čas podpira.

Sama predstavitev je potekala v sproščenem vzdušju, ki ga je dobro zaokrožila tudi žlahtna penina, ki so jo manekenke počasi in z užitkom srkale iz kozarcev Rogaška, in sicer posebnih novih kolekcij, kot so Euris, Disco, Boreo in Juliette.

Modno krzno Oblikovalka je predstavila omejeno kolekcijo, saj je oblikovala le sedem kreacij. Skupna tema vseh je bila samozavestna ženska, torej takšna, za katero si oblikovalka Valerija Kralj predstavlja, da nosi njene kreacije. Povedala je, da jo visoka moda zelo zanima. "Menim, da imam občutek za natančnost in dobre materiale, ki jih pravilno kombiniram. Rada delam unikatna oblačila, zato morda tudi maloštevilčnost v moji kolekciji." Valerija pa ima zelo zanimivo lastnost, ki jo številni modni oblikovalci nimajo. Ob oblikovanju kolekcije Val King se je namreč prilagajala nakitu Rogaška, kar je prava redkost, saj se je ponavadi treba prilagajati oblikovalcem in njihovim kreacijam. "Zdi se mi, da moraš kdaj komu tudi prisluhniti, da lahko ustvarjaš," je povedala Valerija, ki pravi, da umetno krzno, ki ga je bilo mogoče videti tudi v njenih kreacijah, naravnost obožuje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin