Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 7. 2015,
15.13

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Caitlyn Jenner Bruce Jenner

Ponedeljek, 20. 7. 2015, 15.13

6 let, 7 mesecev

Od sivega miška Brucea do samozavestne zapeljivke Caitlyn

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ima tri nekdanje žene, šest otrok in olimpijsko kolajno. A največji uspeh Brucea Jennerja je, da je pri 65 letih postal ... Caitlyn. In kot ženska postaja navdihujoča (modna) ikona današnjega časa.

Na nedavni podelitvi nagrad espy ameriškim športnikom je eno od glavnih nagrad – tisto za navdihujočo osebnost – dobila visoka, vitka rjavolaska v čudoviti beli obleki in s popolno naličenim obrazom.

Caitlyn Jenner, nekdanja olimpijska prvakinja, je v zahvalnem govoru med drugim dejala: "Ta preobrazba je bila zame težja od vsega, kar sem si kdaj zamišljala. Tudi zato si transseksualci zaslužijo nekaj zelo pomembnega – zaslužijo si vaše spoštovanje."

Od olimpijskega prvaka do televizijskega zvezdnika Caitlyn Jenner oz. takrat še Bruce Jenner je leta 1976 v deseteroboju osvojil olimpijsko kolajno, po blesteči športni karieri pa ostal v soju medijskih luči kot igralec in TV-osebnost.

Pa tudi zaradi ljubezenskih razmerij, zadnje s Kris Jenner mu je zagotovo prineslo največ slave in denarja. Ob skupnih otrocih sta namreč vzgajala tudi Krisine hčerke iz prejšnjega zakona, slavne sestre Kardashian – Kim, Khloe in Kourtney iz TV-šova V koraku s Kardashianovimi.

Preobrazba v žensko na očeh javnosti Zgodba Caitlyn Jenner je medijsko najodmevnejša zgodba tega leta na ameriški družabni sceni. Ko je Bruce aprila letos v televizijskem intervjuju s solzami v očeh dejal, da se ima za žensko in da je v procesu spreminjanja spola, je potrdil to, kar so mediji o očetu oziroma očimu slavnega klana Kardashian-Jenner pisali in govorili že mesece.

Da s pomočjo plastičnih kirurgov njegov obraz vse bolj spominja na ženskega, da pod prevelikimi puloverji skriva rastoče prsi, da njegovo Adamovo jabolko izginja.

Elegantna, opazna, srečna Kot Caitlyn – nežna rjavolaska z zapeljivim pogledom – se je Bruce prvič predstavil na naslovnici revije Vanity Fair, ki je v javnost prišla junija. V spremljajočem intervjuju je Caitlyn opisala svojo pot od moškega do ženske, ki jo je začela že v 70. letih prejšnjega stoletja, in razkrila, da so za njeno željo vedele tudi vse nekdanje žene.

S prvim intervjujem kot Caitlyn Jenner je 65-letnica pokazala svojo glamurozno podobo. Elegantne večerne obleke, visoke pete, opazna krila in ličenje, ki ga je izpilila do popolnosti. Pri nakupovanju in izbiri oblačil ji pomagajo tudi pastorke in hčerke – Kylie, Kendall, Kim, Khloe in Kourtney –, ki tudi same veljajo za modne ikone najstnic in žensk po vsem svetu.

Ne spreglejte