Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 10. 2013,
21.26

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Jessica Simpson kilogrami teža porod otrok

Torek, 29. 10. 2013, 21.26

5 let, 3 mesece

Izgubite poporodne kilograme kot Jessica Simpson

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pevka in igralka Jessica Simpson je le nekaj mesecev po prvem porodu izvedela, da je noseča še drugič. A kilograme, ki so ostali po porodu, je vseeno izgubila, kot pravi, je na to tudi ponosna.

Jessica Simpson je po prvem porodu izgubila kar slabih 30 kilogramov. Potem je zanosila še enkrat in skrbelo jo je, kako se bo po dveh porodih lahko znebila odvečnih kilogramov. "Jessica je resnično trdo garala za svojo postavo. Med nosečnostjo z Maxwell je pridobila veliko kilogramov in vedeli smo, da bo trdo garala, da jih bo izgubila," je potrdil prizadevanje svoje zaročenke Eric Johnson.

"Ko sem stopila na tehtnico, sem videla številko, ki me je spravila v žalost. Vedela sem, da potrebujem načrt, ki se ga bom držala in ob katerem bom lahko izgubila kilograme, in obenem ljudi, ki mi bodo stali ob strani. To je zelo pomembno," je povedla Jessica. "Z večino žensk, ki so obiskovale fitnes ob meni, smo se spoprijateljile. Preprosto smo bile vse v isti kaši in smo našle skupno točko. Podpirale smo se, pazile na težo med seboj in skrbele za to, da smo si bile ves čas na razpolago," je povedala Jessica.

Ko je pevka imela močno podporo, se je odločila, da bodo vsak uspeh praznovale. Tako je bil uspeh tudi nagrajen in med pogovori smo si vlivale upanje. "Osebno me je velikokrat zabolelo, ko sem vedela in videla, da so ljudje obsedeni z mojo postavo, ne s tem, kakšna mama sem. Morda sem se tudi zato tako zavzeto trudila, da bi izgubila kilograme, čeprav sem imela doma dva otroka," je povedala Jessica, ki je sčasoma pridobila tudi samozavest, pomagale naj bi ji prav kolegice na telovadbi.

"Zdaj sem v svoji koži zadovoljna. Mislim, da sem naredila veliko. Ko sem se prvič med vadbo tehtala, sem bila razočarana, sprva je šlo počasi, potem pa vse hitreje in hitreje, vedno bolj sem zaupala vase in v program, ki sem si ga zastavila," je povedala.

Ne spreglejte