Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 11. 2023,
9.34

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O.

Natisni članek

luksuzni kosi oblačila modni trend moda Magistrat International Emporium advertorial

Petek, 17. 11. 2023, 9.34

2 meseca, 2 tedna

Mesec italijanske mode v Ljubljani

Italijanski slog in eleganca: odkrijte najnovejše modne trende

Vsebino omogoča MAGISTRAT INTERNATIONAL D.O.O.

Mesec italijanske mode v Emporiumu, Galeriji Emporium in na emporium.si se bo letos odvijal že tretje leto zapored, obljublja pa razkošno potovanje v svet italijanske mode. V sodelovanju z Italian Trade Agency (ITA) v Ljubljani, ki deluje pod italijanskim ministrstvom za zunanje zadeve in mednarodno sodelovanje, pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji bo potekal vse do 21. decembra 2023.

Več o dogajanju si lahko preberete tukaj.

Made in Italy je zgodba o uspehu v svetu mode

V svetu mode je podpis Made in Italy postal sinonim za prestiž in kakovost, pomeni pa, da je modni kos zasnovan, oblikovan ali narejen v Italiji. Uporabljeni materiali so visokokakovostni, elegantni, vzdržljivi in vključujejo dragocene detajle. Vsekakor pa podpis Made in Italy ni le sinonim za kakovost, pač pa tudi za prefinjen slog in najsodobnejše trende v svetu mode. Kakšne napovedujejo za letošnjo jesen in zimo, preverite v nadaljevanju.

Emporium, Mesec italijanske mode | Foto: Emporium.si Foto: Emporium.si

Letošnjo jesen in zimo izberite črnino, bleščice in zlate odtenke

Osnovna barva za to sezono je večno črna, ki se čudovito kombinira s sivimi, čokoladno rjavimi, bež in zlatimi odtenki. Jesensko-zimska modna kolekcija nas prevzame s svojo prefinjeno igro tekstur in barvnih odtenkov.

Emporium, Mesec italijanske mode | Foto: Emporium.si Foto: Emporium.si

Čez dan izberite bolj klasično črno, zemeljske tone, mehke tkanine in poskrbite za maksimalno udobje. Večerni videz pa dopolnite s črnimi, zlatimi in srebrnimi detajli ter bleščicami.

Vašo pozornost pa bodo zagotovo ukradle tudi glamurozne obleke z bleščečimi detajli in luksuznimi tkaninami.  

Emporium, Mesec italijanske mode | Foto: Emporium.si Foto: Emporium.si

Naj barve popestrijo prihajajočo sezono

Vijoličasta je barva, ki v sebi združuje eleganco in igrivost. Nosite jo v obliki oblek ali dodatkov, zagotovo bo pritegnila pozornost in dodala piko na i vsakemu videzu. | Foto: Emporium.si Vijoličasta je barva, ki v sebi združuje eleganco in igrivost. Nosite jo v obliki oblek ali dodatkov, zagotovo bo pritegnila pozornost in dodala piko na i vsakemu videzu. Foto: Emporium.si

Decembra v modnem svetu sicer izstopa slavnostna črnina, pridružijo pa se ji zlati odtenki, bleščice in barve, kot so vijoličasta, kovinska, smaragdno zelena, električno modra, bronasta in zlata, ki bodo obogatile vašo izbiro ter vam omogočile, da izrazite svoj slog v duhu italijanskega dolce vita.

Vijoličasta je barva, ki v sebi združuje eleganco in igrivost. Nosite jo v obliki oblek ali dodatkov, zagotovo bo pritegnila pozornost in dodala piko na i vsakemu videzu.

Emporium, Mesec italijanske mode | Foto: Emporium.si Foto: Emporium.si

Modni dogodki in modna svetovanja

Poleg predstavitve najnovejših modnih trendov italijanskih blagovnih znamk vam Mesec italijanske mode prinaša najrazličnejše modnosvetovalne in družabne dogodke, ki jih organizirajo v sodelovanju s posameznimi italijanskimi blagovnimi znamkami, kot so Pinko, Pennyblack, Marella in druge.

Za več informacij o dogodkih obiščite spletno stran Emporium.si.

Emporium, Mesec italijanske mode | Foto: Emporium.si Foto: Emporium.si

Vabljeni k odkrivanju novih kolekcij v trgovini Emporium in Galeriji Emporium ter na emporium.si.

Ne spreglejte