Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 3. 2015,
11.45

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 9. 3. 2015, 11.45

6 let, 7 mesecev

Iris Mulej svetuje, kako do zapeljivo dolgih trepalnic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Če hrepenite po dolgih in polnih trepalnicah, ki bodo očarale vse okrog vas, ste na pravem mestu. Sledite tem preprostim korakom in zasijte v novem videzu.

1. Skrivnost nevidnega eyelinerja

Ličila so naš zvest zaveznik, če jih znamo uporabljati. Zato vam razkrivamo trik, ki na naraven način ustvari videz polnih in gostih trepalnic. Imenuje se nevidni eyeliner ali tightlining in zapolni prazne prostore med zgornjimi trepalnicami.

Ploščat in ravno prirezan čopič pomočimo v temno, najpogosteje črno senčilo in otresemo višek senčila. Pred dobro osvetljenim ogledalom pogledamo proti stropu, da lahko senčilo nanesemo med trepalnice s spodnje strani. Če si težko predstavljajte takšen nanos, si preprosto zamislite, da črtala ne nanašate kot običajno na veko nad trepalnicami, temveč pod trepalnice. Tako redke in svetle trepalnice so videti opazno bolj poudarjene in gostejše.

2. Zapeljujte s poudarjenim eyelinerjem

Umetne trepalnice so močno priljubljenost pridobile šele v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Pred tem so ženske trepalnice poudarjale z močnim eyelinerjem na zgornji veki. Samo pomislite na dive iz petdesetih let, ki so zapeljevale z rdečimi ustnicami in privihanim črnim eyelinerjem.

Izberite črn eyeliner v tušu ali gelu, ki ga nanesete s priloženim ali izbranim koničastim čopičem. Za zapeljiv videz sledite naravni liniji trepalnic in tik pred zunanjim očesnim kotičkom privihajte eyeliner navzgor. Trepalnice lahko še bolj poudarite, če na zunanji polovici veke nanos ponovite in odebelite naneseno črto.

3. Ali imate pravo maskaro za želeni videz?

Ko izbirate idealno maskaro, ki bo optimalno poudarila vaše trepalnice, se vprašajte, kakšen videz želite doseči. Če želite polne in goste trepalnice, izberite maskaro z debelo in košato krtačko, ki vsako trepalnico posebej odene v dramatičen volumen. Če želite definicijo in dolge trepalnice, se odločite za maskaro za podaljšanje z natančno krtačko, ki trepalnice razčeše in s posebnimi drobnimi delci v obliki paličic podaljša dolžino vaših trepalnic.

4. Bodite nežni pri odstranjevanju ličil

Za zdravo strukturo in čudovit videz trepalnic je odstranjevanje ličil skoraj tako pomembno kot spreten nanos pravih ličil. Odstranjevanje ličil lahko namreč poškoduje naše trepalnice, če nismo previdne pri izbiri odstranjevalcev očesnih ličil in njihovi uporabi. Zato izberite nežne odstranjevalce očesnih ličil in mehke bombažne blazinice. Nakapajte nekaj sredstva za odstranjevanje na blazinico in jo za eno minuto položite na zaprto veko, da izdelek nežno raztopi maskaro. Potem blazinico počasi povlecite v smeri rasti trepalnic in odstranite maskaro. Če je potrebno, postopek ponovite.

Izogibajte se agresivnim odstranjevalcem ličil in grobemu drgnjenju po očeh, ker tako povzročite izsuševanje, lomljenje in izpadanje trepalnic. Četudi nežno odstranjevanje ličil vzame nekaj minut več, so vam trepalnice izjemno hvaležne, saj jih tako zaščitite in ohranite njihovo zdravo strukturo.

5. Serum za rast trepalnic

Ženske skrivaj zavidamo drugim ženskam, ki jih je narava obdarila s košatimi trepalnicami. Zjutraj se zvalijo iz postelje in že zapeljujejo ves svet s čudovitim pogledom, poudarjenim z neskončno dolgimi in gostimi trepalnicami. Tudi mi si želimo, da bi bile lahko tako videti brez ličil, kajne?

Končno si lahko videz naravno polnih in gostih trepalnic privoščimo tudi pri nas. Lux-Factor serum za rast trepalnic z naravnimi sestavinami od znotraj okrepi vsako trepalnico posebej in omogoči, da so vaše trepalnice daljše, gostejše, temnejše in močnejše brez ličil.

Posebna formula spodbudi rast novih in daljših trepalnic ter hkrati pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic. Tako lahko brez maskare dosežete makeup učinek temnejših trepalnic.

Toda pozor pri uporabi serumov za rast trepalnic!

Pri serumih za rast trepalnic je pomembno, da uporabljate takšnega, katerega formula je varna za vaše oči. Pomembno je tudi, da serum kupite od podjetja, ki ima za to ustrezne certifikate in študijo, s katero lahko podpre dobre rezultate rasti trepalnic.

Lux-Factor serum za podaljševanje trepalnic je eden izmed najbolj kakovostnih serumov za rast trepalnic na našem trgu. Lux-Factor serum ima po besedah Nine Šurbek Fošnarič, mag. farmacije, vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen in brez stranskih učinkov.

Serum za trepalnice Lux-Factor je bil testiran na 4000 uporabnicah, ki so ob redni uporabi seruma (v samo 2-4 tednih) opazile:

- gostejše trepalnice tudi do 85 % - daljše trepalnice vse do 25 % in - trepalnice, temnejše za vsaj dva odtenka.

Uporabnice ob uporabi seruma niso imele nobenih stranskih učinkov, kot so pekoč občutek ali rdeče oči.

Največja potrditev učinkovitosti in kakovosti Lux-Factor seruma za rast trepalnic pa je ta, da po 28-dnevni terapiji z uporabo LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME seruma uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega produkta za rast trepalnic!

Jasna Kuljaj (voditeljica)

"Že po enem tednu terapije z LUX - FACTOR EYELASH serumom so moje trepalnice postale polnejše in na dotik bolj močne. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj risanje loka z barvico ni več potrebno."

Iris Mulej (manekenka)

"Tako dolgih in gostih trepalnic nisem mogla doseči z nobenim drugim produktom, pa sem jih preizkusila že veliko! Hkrati trepalnice z LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME terapijo naravno potemnijo, zaradi česar mi ni treba vsakokrat, ko grem ven, nanašati maskare."

Oriana Girotto (igralka in voditeljica)

"Narava mi je podarila dolge in goste trepalnice, zato se mi uporaba seruma za rast trepalnic niti ni zdela potrebna. Menila sem, da po terapiji s serumom ne bo videti velike razlike ... A že po treh tednih rednega nanašanja LUX-FACTOR seruma moje oči krasijo vidno močnejše, debelejše in gostejše trepalnice. Zanimivo, da so po uporabi seruma moje trepalnice tudi bolj 'dojemljive' za ličenje - maskara se lepše nanaša in je obstojnejša."

Kako poceni do testirano najučinkovitejšega seruma za rast trepalnic Lux-Factor?

Prav zdaj dobite serum za rast trepalnic LUX-FACTOR po promocijsko znižani ceni z več kot 50 % popustom, samo na www.lux-factor.com.

Ne spreglejte