SiolNET. Trendi Kultura
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Regovec od vloge za sofinanciranje astroloških knjig odstopil sam

1

termometer

Avtor knjig na temo astroloških znamenj, ki so se znašle med izbranimi znanstvenimi monografijami za sofinanciranje s strani javne agencije, Matjaž Regovec, je vlogo za prejem javnih sredstev umaknil.

Seznam za sofinanciranje izdaje znanstvenih monografij v letu 2015 s strani javne agencije za raziskovalno dejavnost je posodobljen. Na njem tako ni več del direktorja Instituta za psihološko astrologijo in psihološko astrologijo Matjaža Regovca.

Po tem, ko se je včeraj v javnosti razširila novica, da so med rezultati javnega razpisa javne agencije za raziskovalno dejavnost za sofinanciranje izdaje znanstvenih monografij izbrana tudi dela na temo astroloških znakov (med njimi: Strelec − kontemplativni intuitivec, Rak − intimni čustvovalec, Devica − analitična čutilka, Tehtnica − komparativni (estetski mislec)) avtorja Matjaža Regovca, sprožila nemalo vprašanj, je doktor psiholoških znanosti od vloge za prejem javnih sredstev odstopil. Njegovo odločitev so na javni agenciji za raziskovalno dejavnost prejeli danes.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin