Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 8. 2020,
13.47

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Panvita

Sreda, 26. 8. 2020, 13.47

3 leta, 7 mesecev

Favoriti jesenskega žar razvajanja

Oglasno sporočilo
Panvita

Poletje se počasi bliža koncu, kar pa ne pomeni, da se končuje tudi žar sezona. Tudi v toplih jesenskih dneh se lahko odločite za piknik in izkoristite lepe sončne konce tedna za druženje s svojimi bližnjimi. Spodaj predstavljamo favorite, s katerimi smo prepričani, da boste očarali družino in prijatelje na naslednjem pikniku.

Panvita | Foto: Za dober piknik je poleg predhodne priprave in izbire prostora najpomembnejše, da izberemo okusno in kakovostno meso. Zdaj je pravi čas, da izkoristite še zadnje mesece za peko na žaru in se odločite za peko odličnih Ave Rosti Angus burgerjev. Ko ga boste ugriznili, boste občutili sočnost in pravo drobljivost, kar je značilnost najboljših burgerjev. Je vaša družba ljubiteljica rebrc? Presenetite jih z Rosti rebrci, toplotno obdelanimi z vročim dimom ali pečenimi z dimom "smokani". Če se odločite za klasiko, pa predlagamo Rosti čevapčiče, ki so nadgradnja klasičnih čevapčičev iz govejega mesa. Tudi ko jih boste pripravili na električnem žaru ali v ponvi, bodo ohranili okus rahlega dimljenja.

Panvita | Foto:

Omizje je pripravljeno, pijača ohlajena, slastna hrana že diši z žara, gostje pa so na poti. Le kaj več bi si še lahko želeli? Sprostite se, nato pa brezskrbno uživajte s prijatelji ali družino v vrhunskih AVE limited edition okusih burgerjev, rebrc ali čevapčičev.

Naročnik oglasnega sporočila je Panvita d.d.

Ne spreglejte