Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
31. 8. 2024,
22.19

Osveženo pred

1 ura, 59 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02
nebesna znamenja astrologija mesečni horoskop horoskop september 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Sobota, 31. 8. 2024, 22.19

1 ura, 59 minut

Veliki horoskop za september: kaj vas čaka ta mesec?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02
horoskop | Foto Pexels

Foto: Pexels

Kaj se vašemu astrološkemu znaku septembra obeta v karieri in ljubezni?

Oven

Posel: Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko v drugi polovici kaže na določene spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

Ljubezen: Čaka vas velik preboj na ljubezenskem področju, kjer se bodo začele odpirati možnosti za resno čustveno razmerje. Začeli boste postavljati temelje za prehod iz faze zaljubljenosti v fazo partnerstva. V kolikor pa partnerja že imate, se bosta odločila za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih. Veliko časa vam bo v tem mesecu vzelo sanjarjenje, kar ni v vaši navadi. Pazite le, da ostanete na realnih tleh.

Bik

Posel: V tem mesecu boste začeli nekaj novega na zasebnem ali poslovnem področju. Pomembno je, da upoštevate svoje želje in ne dovolite zavistnim ljudem, da krojijo vašo usodo. Zavedali se boste, da morate biti pogumni, če želite doseči svoj cilj na čustvenem področju, zaradi česar bo malce lažje narediti odločilen korak. V službi bo precej pestro, saj bodo od vas nenehno pričakovali več, kot jim v tem trenutku lahko daste. Vedite, da se je vredno potruditi, saj bo nagrada bogata.

Ljubezen: Ljubezen bo večinoma tekla po ustaljenih tirnicah, le občasno vas čaka kakšno presenečenje. Samski imate najboljše možnosti ob koncu meseca. Romance, ki se bodo začele sredi meseca, ne bodo trajale dolgo. Vezani boste mesec začeli z nekoliko povečano napetostjo. Dlje ko boste odlašali s pogovorom, dlje se bo stopnjevala. Zagotovo pa sama od sebe ne bo izginila.

Dvojčka

Posel: Pred vami je pester mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh meseca se utegnete znajti pred določeno življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločevati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče.

Ljubezen: Sveže zaljubljeni kar ne boste mogli odtrgati pogleda z vaše simpatije, vezani pa boste v objemu vašega partnerja občutili mnogo večjo varnost kot v preteklih mesecih. Še posebej, če vam v zadnjem času na čustvenem področju ne gre vse tako, kot ste si zamislili, je pred vami mesec pozitivnih sprememb. Samski utegnete prav zdaj spoznati osebo, s katero si lahko obetate resno zvezo.

Rak

Posel: Na zasebnem področju boste v tem mesecu dobro vedeli, kam vas vodi pot. Veste, kaj si želite, zato boste lepo napredovali proti svojemu cilju. Na žalost bo slika precej manj jasna na poslovnem in službenem področju. Tu se vam bo zdelo, da ste se izgubili v megli, ki se kar noče razkaditi. Pomembno je, da v tem obdobju ne sprejemate pomembnih odločitev, saj vaša presoja ne bo najobjektivnejša. Proti koncu meseca bo vedno bolje.

Ljubezen: Na ljubezenskem področju boste brez dvoma prišli na svoj račun. Samski boste morali le poskrbeti, da vas opazijo. Vse ostalo se bo odvijalo kot po maslu. Priložnosti za spoznavanje in romantičnih trenutkov vam ne bo manjkalo. Tudi vezani boste imeli precej sreče, čeprav bodo že v začetku meseca vseeno prišli na dan nekateri stari konflikti. Skupni cilji bodo vseeno močnejši in bodo hitro prevladali.

Lev

Posel: Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled kazalo na katastrofo.

Ljubezen: Prva polovica meseca bo še posebej razburkana na čustvenem področju. Kaže celo na nevarnost zmede ali izgube. Vezani morda ne boste več točno vedeli, kakšnega partnerja si želite ob sebi, zato boste resno razmišljali o razhodu. Samski pa boste pozornost namenjali osebi, ki bo ob vsem tem ostala hladna. Več sreče v ljubezni se vam obeta v drugi polovici meseca.

Devica

Posel: Na splošno boste ta mesec precej bolj umirjeni kot navadno, saj boste končno našli neko ravnovesje. Poskrbeli boste tudi za dovolj fizične aktivnosti, kar bo dodatno utrdilo vašo voljo, posledično pa boste imeli tudi več energije. V službi bo vse potekalo po dogovorih, večkrat pa vas bo razjezil sodelavec, ki se bo nenehno vmešaval v vaše delo. Morda je čas, da mu končno poveste, kar mu gre.

Ljubezen: Če nimate resnega partnerja, se lahko še posebej v drugi polovici meseca zgodi, da se vaša simpatija oddalji od vas. Nikar ne izgubljajte dragocenega časa za objokovanje in obžalovanje, ampak se raje posvetite novim podvigom. Vezani boste morali premagati določene prepreke, ki vam jih postavljajo drugi. Zelo pomembno je, da se s partnerjem uskladita, preden se lotita sprememb.

Tehtnica

Posel: To bo čudovit mesec za vas. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem mesecu končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti, boste v tem času trdno prijeli za delo in morda še pred poletjem vse uspešno opravili.

Ljubezen: Na splošno boste v tem mesecu precej razigrani, saj bo nekdo grel vaše srce. Morda boste celo zaljubljeni kot že dolgo ne. Ne glede na to, da bo strastno in romantično, pa nikar ne pozabite na trezno glavo. Za seboj imate nekaj neprijetnih izkušenj, zato pazite, da ne boste ponavljali napak.

Škorpijon

Posel: Na začetku meseca vam bo primanjkovalo idej, česar niste vajeni. Občutek boste imeli, da ste se znašli v črni luknji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti v sredini meseca se boste vrnili na ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, pri katerih ne boste potrebovali svoje domišljije.

Ljubezen: Na čustvenem področju se bodo poznale posledice dobrih odločitev v zadnjem obdobju. Če boste jasno vedeli, kaj bi radi dosegli, imate prav vse možnosti, da vam to tudi uspe! Vezani boste lahko naredili pomemben korak naprej ali dobre dolgoročne načrte. Samski pa boste zapeljivi in tudi spogledljivi kot že dolgo ne.

Strelec

Posel: Vsaj na začetku meseca se izogibajte večjim naložbam na finančnem področju, ker se lahko znajdete na dnu, česar ne boste zlahka preboleli. Na splošno boste ta mesec veliko časa namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo. Osredotočite se na to, kar ste dosegli, ne na vse, kar vam ni uspelo.

Ljubezen: V tem mesecu se vam obetajo težave na ljubezenskem področju. Vi ali vaš partner bosta spremenljiva in neodločna, kar lahko povzroči kar nekaj škode v partnerstvu. Poleg tega bo v vaši zvezi prevladovalo pomanjkanje obzirnosti in prilagodljivosti. Mogoče je, da se nekateri celo odločite prekiniti ljubezensko razmerje. Samski ne pozabite na svoje prijatelje. Lahko pride do nekaj ljubezenskih iskric z osebo, ki jo že poznate.

Kozorog

Posel: V tem mesecu boste imeli občudovanja vreden zanos. Še sami pogosto ne boste vedeli, od kod jemljete vso to energijo. Vendar bolj ko bo šlo proti koncu meseca, večje posledice boste čutili od prekomernega izčrpavanja. Pred nečem si boste zatiskali oči, kar vam bo dodatno jemalo veliko energije, saj se boste sami prepričevali v nekaj, kar ne obstaja.

Ljubezen: Če ste v preteklem mesecu polagali temelje za resno zvezo, bo vaš trud zdaj morda obrodil sadove. Še posebej od sredine meseca naprej se vam obeta bolj zaljubljeno in strastno obdobje. Če ta hip še nimate nikogar, boste prav gotovo koga spoznali. Nemalo vezanih pa bo tudi na novo spoznalo svojega partnerja in se vanj zaljubilo!

Vodnar

Posel: Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno uresničili ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

Ljubezen: Vezani boste s partnerjem uživali v neskončnih pogovorih, samski pa boste iskali nekoga, ki bi z vami skočil v vročo avanturo. Ker ne boste obremenjeni z dolgoročnimi cilji in svojimi pričakovanji, boste na splošno bolj odprti. Vaša vibracija bo pritegnila v vašo bližino zanimive ljudi, zato tudi prava zaljubljenost ta mesec ni izključena.

Ribi

Posel: V tem mesecu bo še bolj kot običajno pomembno, da sledite spremembam in se jim ne upirate, saj bi bili zaradi takega pristopa lahko za marsikaj prikrajšani. Četudi se še posebej v prvi polovici meseca ne boste strinjali z novostmi, ki jih bodo želeli vpeljati vaši bližnji, se boste v sredini meseca že popolnoma poistovetili z njimi.

Ljubezen: Če imate partnerja, vas bo zaradi obilice dela obtoževal, da ga zanemarjate. In ne bo se motil. Če je le mogoče, si vzemite več časa zanj. Saj veste, kako hitro se lahko odnos ohladi in kako težko je spet vzpostaviti ravnovesje. V kolikor partnerja nimate, boste spoznali novo osebo, na katero boste neprestano mislili. Če boste potrpežljivi, boste morda prejeli nekaj več kot poglede.

Ne spreglejte