SiolNET. Trendi Glasba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Videospoti: Ivo Gamulin Gianni

1

termometer

Poglejte si videospot skladbe hrvaškega pop tenorja z albuma Božićna priča (2010). Hrvaški pop tenor predstavlja še videospote skladb z albuma Ljubav to si ti.

Ivo Gamulin - Gianni velja za enega najbolj nadarjenih hrvaških tenorjev. Poleg glasbe se veliko ukvarja tudi z dobrodelnostjo, predvsem sodeluje v hrvaških humanitarnih akcijah, ki so namenjene otrokom. Leta 2007 je izdal album Ljubav to si ti, ki ga je predstavil na številnih dobro obiskanih koncertih, na katerih je dokazal, da je eden najboljših hrvaških koncertnih izvajalcev. Večkrat je nastopil tudi na Dori, hrvaškem izboru za pesem Evrovizije, kjer je dosegel odlične uvrstitve.

Humanitarne akcije pevca

Ivo Gamulin - Gianni pogosto pomaga hrvaškim otrokom z dobrodelnimi koncerti in drugimi humanitarnimi akcijami. Največkrat sodeluje s hrvaškim humanitarnim združenjem Debra, ki pomaga otrokom, obolelim za redko in neozdravljivo kožno boleznijo, bulozno epidermolizo.

Organiziral je že številne dobrodelne koncerte, enega tudi lani v koncertni dvorani Vatroslav Lisinski v Zagrebu. Ta veličastni koncert Iva Gamulina - Giannija in prijateljev je bil prav tako del humanitarne akcije za pomoč SOS – Otroška vas na Hrvaškem. Na koncertu so z njim kot gosti nastopili številni vrhunski glasbeniki: operna pevka Valentina Fijačko, pevec Radojke Šverko, diva Doris Dragović ter makedonski zvezdnici Kaliopi in Leonora Surian. Spremljal jih je še otroški pevski zbor osnovne šole Matije Gubca iz Zagreba. Posnetek koncerta je objavljen na DVD-ju z naslovom Ljubav to si ti Live, Ivo Gamulin Gianni i prijatelji u Lisinskom(2009). Na DVD-ju so poleg posnetka koncerta objavljeni še fotogalerija in štirje videospoti največjih uspešnic z albuma Ljubav to si ti (Molitva, Pijesak vremena, Tebi dugujem in Ljubav to si ti). K DVD-ju je priložen tudi CD, na katerem je v avdio obliki objavljen celoten izbor pesmi, ki so jih zapeli na koncertu v zagrebški dvorani Lisinski.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin