Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 1. 2014,
13.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 28. 1. 2014, 13.06

8 let

Zmenek na slepo: Tudi prehlad ne more ustaviti strasti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V četrti oddaji Zmenek na slepo sta se Tanja in Mladen dodobra predala strastem, na balkonu pa sta se pričakala dva para.

"Mej ne bom postavljala," je že ob prihodu v hišo Zmenka na slepo povedala 33-letna Tanja in svojo napoved podkrepila v temni sobi. Najbolje se je ujela z Mladenom, 31-letnim prodajalcem rib, ki jo je v temi prosil, naj ga povoha. In ne le da je Mladen lepo dišal, tudi prijetno mehko ritko je imel, kot je ugotovila Tanja. Par je poskrbel za najbolj vroče trenutke četrte oddaje Zmenek na slepo, Tanja se ni ustrašila niti otipavanja njegove moškosti, ko pa je prišel čas za pogled na svetlobi, se je strast malo ohladila. A ogenj je še tlel in Mladen je Tanjo pričakal tudi na balkonu, tako da sta skupaj zapustila hišo, v kateri sta se spoznavala tri dni.

"Rad bi te poljubil na ustnice, ampak ne bi rad, da se nalezeš prehlada" Po treh dneh sta se za skupen odhod iz hiše odločila tudi 27-letna Barbara in 31-letni Luka, ki sta se sprva spoznavala precej zadržano, nato pa je Barbara Luko zelo presenetila. "Jaz bi te rad poljubil na ustnice, ampak ne bi rad, da se nalezeš mojega prehlada," je rekel, Barbara pa je po trenutku tišine odvrnila: "Saj imam kar dober imunski sistem trenutno." In igra jezikov se je začela …

Malo manj uspešno sta se spoznavala 29-letna Tina in 31-letni Mare. Tina je že ob prihodu v hišo dejala, da bo obdržala svoje meje, a v temni sobi si je s šaljivim Maretom vseeno izmenjala nekaj vročih poljubov. Čeprav je Tina delovala nekoliko sramežljivo, je pri izmenjavi osebnih predmetov fantom v košarici pustila najbolj vroče spodnjice. "Je preveč perverzno, če jih povohamo?" so se ob tem vprašali fantje. Odgovor je bil: ne.

V hiši Zmenka na slepo se pari pač spoznavajo po otipu, vonju, celo okusu, šele po treh dneh pa luč razkrije njihovo podobo. Dva para sta tako v četrtem delu oddaje odšla skupaj, Tina pa je na balkonu zaman čakala Mareta. Čeprav je fant na začetku deloval povsem očaran nad njo, si je pozneje vseeno premislil.

Ne zamudite 5. oddaje, ki bo na sporedu v četrtek ob 20. uri:

Ne spreglejte