Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 12. 2014,
13.45

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Planet TV Maščevalci

Četrtek, 11. 12. 2014, 13.45

5 let

Teden premier na Planet TV

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na male enkrane premierno prihajajo Maščevalci (Marvel's The Avengers), film Prijatelja (Intouchables) ter serija Agenti SHIELDA (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.)

V ponedeljek, 15. decembra, ob 20. uri bodo slovenski televizijski gledalci na Planet TV videli premiero meseca, film Maščevalci (Marvel's The Avengers). V ponedeljek zvečer na Planet TV tudi štarta serija Agenti SHIELDA (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.), ki bo na sporedu od ponedeljka do petka zvečer, v četrtek, 18. decembra, ob 20. uri pa gledalce čaka še ena premiera, film Prijatelja (Intouchables).

Premiera meseca: Maščevalci Film Maščevalci je nastal po stripu The Avengers in združuje največje superheroje stripov in filmov. Zlobno božanstvo Loki se polasti največjega izvira energije v vesolju, zato odločnemu vodji agencije Shield, Nicku Furyju, preostane le ena možnost rešitve sveta. Združiti mora največje superheroje - Iron Mana, Stotnika Ameriko, Hulka, Thora in druge - ter jih pripraviti k sodelovanju. Kljub nevarnosti ne znajo obrzdati svoje samovšečnosti in medsebojnega tekmovanja, zato se znajdejo v številnih težavah ter za sabo puščajo popolno uničenje in kaos. Toda, ko so se prisiljeni soočiti z Lokijevimi smrtonosnimi pošastmi in stroji, lahko v številnih osupljivih bojih Zemljo rešijo le s skupnimi močmi.

Gledalci so film Maščevalci na priljubljeni spletni strani IMDb ocenili z oceno 8,2, na Planet TV pa bo na sporedu v ponedeljek, 15. decembra, ob 20. uri.

V četrtek, 18. decembra, ob 20. uri bodo gledalci na Planet TV videli še eno slovensko televizijsko premiero, film Prijatelja. Življenji premožnega plemiča Phillipa in revnega kriminalca Drissa ne bi mogli biti bolj različni, toda usoda preplete njuni poti. Invalidni Phillipe išče negovalca in med prijavljenimi kandidati naleti na Drissa. Ta si službe v resnici ne želi, temveč hoče zgolj zadostiti pogojem za prejemanje socialnega nadomestila, zato se poskuša prikazati v najslabši luči. Toda Drissova spontanost je Phillipu všeč, zato ga najame, njuno prvotno nezaupanje pa počasi prerašča v iskreno prijateljstvo.

Gledalci so film Prijatelja na priljubljeni spletni strani IMDb ocenili z oceno 8,6.

V ponedeljek, 15. decembra, zvečer pa na Planet TV premierno prihaja serija Agenti SHIELDA, ki bo na Planet TV na sporedu od ponedeljka do petka zvečer, gledalci bodo vsak večer lahko spremljali dva dela zapored. Serija, ki je na spletni strani IMDb dobila oceno 7,4, je nadaljevanje filma Maščevalci.

Agent Phil Coulson je zbral majhno, a vrhunsko ekipo agentov organizacije OBOD (SHIELD), Odseka za boj proti grožnjam in obrambo domovine, ki skrbi za zakon in red po vsem svetu. Skupaj preiskujejo nove, nenavadne in neraziskane dogodke po svetu, odpadnike in ljudi z nadnaravnimi sposobnostmi ter varujejo navadne ljudi. Ekipo sestavljajo agent Grant Ward, strokovnjak za boj in vohunjenje, agentka Melinda May, izkušena pilotka in mojstrica borilnih veščin, agent Leo Fitz, izvrsten inženir, ter agentka Jemma Simmons, genialna biokemičarka. Na njihovi poti v neznano se jim pridruži tudi računalniška hekerica Skye.

Ne spreglejte