Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 6. 2014,
19.21

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 19. 6. 2014, 19.21

8 let, 5 mesecev

Novi video Jana Plestenjaka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Po skladbi Nova generacija, ki jo je Jan Plestenjak izdal pred dobrim mesecem, je glasbenik za generacijo prihodnosti naredil še video.

Skladba Nova generacija, s katero pevec nagovarja vse mlade po srcu, napoveduje nov val glasbenikovega ustvarjanja, zaznamovanega s plesnimi ritmi. V duhu generacije prihodnosti je za pesem nastal tudi videospot.

Virtualni Jan Plestenjak Idejo zanj je Jan Plestenjak imel že nekaj časa, iskal je pravo skladbo, kot prava za to se je izkazala pesem Nova generacija. V videospotu se pevec pojavlja le virtualno, na napravah, sodobnih tehnoloških orodjih.

Glavna vloga je v videospotu tako prepuščena mlajši generaciji. Med nastopajočimi se pojavljajo plesalci plesne šole Libero, pomen druženja in komunikacije ob plesu pa je postavljen v središče dogajanja.

Poleg kitarista Zdenka Cotiča v videostpotu nastopajo tudi Azra Selimanovič, brata Žiga in Enej Jurečič, ki ju številni poznajo iz plesne skupine Maestro, Filip Kržišnik, Dario Šegović in drugi. Pod režijo se je podpisal Nino Denkovski iz podjetja Video Media.

Poslušalci soustvarjajo uradni videospot Štiriindvajsetega junija bo objavljena še nova različica videa, v katerem bo svoj prostor našel zmagovalni video z natečaja Pridruži se Janovi Novi generaciji, v katerem je pevec poslušalce pozval k soustvarjanju videospota za novo skladbo. Zmagovalni film bo prejel tudi nagrado, bon v vrednosti pet tisoč evrov.

Ne spreglejte