Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 8. 2017,
11.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

televizija TV-serija 50 Cent Telekom Slovenije Pickbox

Četrtek, 31. 8. 2017, 11.15

6 let, 6 mesecev

Finale 4. sezone serije Moč

Veliki preobrat v seriji, ki jo producira 50 Cent

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Moč

V ponedeljek, 4. septembra, bomo v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije pričakali finale četrte sezone serije Moč, kriminalne drame, umeščene v dva povsem nasprotna si svetova – glamurozno newyorško klubsko sceno in surovo trgovino z mamili, ki vključuje tudi umore iz maščevanja.

V finalu četrte sezone serije Moč (Power) bomo izvedeli, kaj se bo zgodilo Ghostu (Omar Hardwick) in njegovi družini. Če sklepamo po prebranih napovednikih, se bo v newyorškem narkosvetu zgodil velik preobrat, družina St. Patrick pa bo zaradi težav, v katerih se bo znašla, še posebej prizadeta.

Dvojna življenja na malih zaslonih

Večina Ghostovih težav izvira iz preprostega dejstva, da se je odločil živeti dvojno življenje. Na videz uglajen in privlačen lastnik elitnega nočnega kluba v New Yorku s čudovitim domom in družino skriva, da se ukvarja s prodajo mamil in da prav temu poslu dolguje vse, kar ima.

Ghost v tem pogledu spominja na nekatere druge, prav tako priljubljene televizijske like. Dvojno življenje sta živela tudi Walter White, nori profesor kemije, ki se je v seriji Kriva pota lotil izdelave mamil in je gotovo ubil več ljudi kot Ghost, ter serijski morilec Dexter Morgan, ki je kot forenzik poskušal izslediti druge serijske morilce.

Na tem mestu moramo omeniti še Buffy Summers – srednješolko, ki se je skrivaj borila z vampirji, demoni in drugimi silami teme. Če upoštevamo vse omenjene, Ghostu pravzaprav niti ne gre tako slabo.

Glavna tema četrte sezone serije Moč je odrešitev

Na začetku četrte sezone serije Moč smo spremljali medijsko pokrivanje Ghostove aretacije zaradi umora agenta FBI Grega Knoxa, kar je povsem pretreslo Ghostov zasebni in poslovni imperij.

Izvršni producent serije Moč 50 Cent je pred kratkim razkril, da verjame, da bomo dočakali še tri sezone te priljubljene kriminalne drame.│ Power © 2017 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved. | Foto: Izvršni producent serije Moč 50 Cent je pred kratkim razkril, da verjame, da bomo dočakali še tri sezone te priljubljene kriminalne drame.│ Power © 2017 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Ghost ni zagrešil tega zločina, a zaradi temačne preteklosti svoje nedolžnosti ne more dokazati ne policiji, ne medijem, ne sam sebi, pa čeprav se hoče izvleči iz kriminalnega sveta. Ne pomaga niti to, da je izgubil zaupanje bližnjih, kot so Tommy, Angela in žena Tasha.

Avtorica serije Courtney A. Kemp je pojasnila, da je tema četrte sezone odrešitev. Vsi liki so naredili toliko slabih stvari, da se ne morejo vrniti na stara pota, čeprav se kesajo in si želijo spremembe.

50 cent verjame, da se bo serija nadaljevala

Pred ponedeljkovim finalom aktualne sezone serije si lahko v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma ogledate vse pretekle epizode Moči, izvršni producent serije 50 Cent pa je pred kratkim razkril, da verjame, da bodo posneli še tri sezone.

To pomeni, da nas verjetno čaka še zelo veliko zapletov in dogodkov v narkosvetu, v katerem ne more nihče nikomur zaupati, saj lahko vsak vsakemu zabije nož v hrbet.


Kako gledati Pickbox?

Vse pretekle epizode serije Moč in druge vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Akcijska ponudba Telekoma Slovenije za nove naročnike programske opcije Pickbox

Telekom Slovenije ponuja 50-odstotni popust za nove naročnike programske opcije Pickbox oziroma tiste uporabnike televizije Telekoma Slovenije, ki zadnjih šest mesecev niso bili naročeni na omenjeno opcijo.

Akcijska cena 3,5 evra na mesec velja tri mesece od sklenitve naročnine na programsko opcijo Pickbox, do nje pa so upravičeni vsi, ki se bodo nanjo naročili do 10. 10. 2017.

Ne spreglejte