SiolNET. Trendi Film in TV
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Luca Bessona razburili paparaci na Tajvanu

4

termometer

Priznani francoski režiser Luc Besson ima med snemanjem novega filma z naslovom Lucy številne težave s tajvanskimi paparaci.

V filmu igra Scarlett Johansson, kar je v tajvanskih medijih povzročilo pravo norijo. Besson je dejal, da ga fotografi spravljajo ob pamet, saj ga motijo pri delu, ob tem jih prezira, saj jim gre le za zaslužek.

Besson je zanikal govorice, da bi zaradi medijskega pritiska s filmsko ekipo zapustil Tajvan, moti pa ga, da zaradi paparacev izgublja čas ter se težje osredotoča na delo.

Mediji so tudi polni vprašanj o vsebini filma. Lucy naj bi bila ženska, ki je prisiljena v tihotapljenje mamil, t.i. mulo, a Besson govorice zanika. Če bi bila to vsa vsebina, bi bil v igri resnično slab film, je dejal na novinarski konferenci.

Razkril je, da je Lucy film o inteligenci, a ne umetni, temveč "čisti inteligenci". Spomnil je na podatek, da človek uporablja le deset odstotkov možganov ter se vprašal, kaj bi se zgodilo, če bi bil odstotek višji. Lucy naj bi bila v kinih že prihodnje leto.

Bessona gledalci poznajo po filmih, kot so Velika modrina, Nikita, Leon in Peti element.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin