SiolNET. Sportal ZOI
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

#LEGENDAPetra Majdič pošilja sporočilo pred začetkom OI v Pjonchangu

Oglasno sporočilo

Petra Majdič je osvojila 24 zmag v Svetovnem pokalu FIS, kar jo uvršča med najuspešnejše tekmovalke v teku na smučeh vseh časov. Slovenski in svetovni športni javnosti pa se je za večno vtisnila v spomin s tisto vsem znano, neverjetno in legendarno zgodbo na Olimpijskih igrah v Vancouvru 2010, kjer je kljub štirim zlomljenim rebrom osvojila bronasto medaljo.

Petra Majdič Laško

Tik pred Olimpijskimi igrami v PyongChangu, smo s Petro v čarobni pokrajini na Rogli posneli kratek video, v katerem je razkrila njeno razmišljanje pred tistimi odločilnimi trenutki na Olimpijskih igrah v Vancouvru, ko kljub izrednim bolečinam v prsih ni odnehala in vztrajala vse do brona:"V tistih ključnih trenutkih nisem razmišljala o medalji. Prisotna je bila le jasna misel: 'Ni odstopa. Moja zgodba še ni končana. Ni še konec.'"

V videu deli z gledalci tudi nekaj misli, ki jo vodijo skozi življenje: "Življenje ti naloži le toliko bolečine, kolikor jo lahko preneseš. In potem pride tisti tvoj trenutek, ki ga zgrabiš z obema rokama. Zaslužiš si to. Nihče ti tega ne more vzeti. Vse je v tem, da ne odnehaš, da poskušaš. Je mogoče. Le boriti se je potrebno. Ne bo lahko, sploh ne bo lahko. Ampak legende se borijo."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin