Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 3. 2013,
8.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 15. 3. 2013, 8.57

8 let

"Imam helikopter, podmornico in vesoljsko ladjo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V tenisu ni več Gorana Ivaniševića ali Johna McEnroeja, ki sta občinstvo zabavala na igrišču in zunaj njega. Danes, v svetu robotov, se le redki razlikujejo od preostalih, med njimi je Ernests Gulbis.

Latvijec je eden najbolj nadarjenih igralcev, a so njegovi rezultati pogosto trpeli zaradi načina življenja, ki ga odraža tudi kopica zanimivih izjav.

O bolje uvrščenih igralcih: "Brez zamere, toda ko vidim, kdo vse je med prvih 50, sem malce šokiran. Nekaterih imen sploh ne poznam. Ko sem prišel na turnir, sem nekatere od njih videl in prijatelja vprašal, kdo pa je to?".

Zakaj misli, da bo leta 2013 bolje igral: "Končal sem z mnogo stvarmi v življenju. Na primer s kajenjem, popivanjem in ponočevanjem."

Kaj mu je všeč v Rotterdamu: "Všeč mi je, ker je marihuana legalna. To podpiram, a je žal teniški igralci ne smemo uživati."

O nenehnih pritožbah drugih igralcev, da je prevoz na odprtem prvenstvu ZDA slab: "Nekateri igralci so princeske. Rad imam New York, ne pa mest, kot je Cincinnati, kjer nimaš kaj početi. Tam imaš bar ter dva hotela in v takšnem kraju moraš biti zamorjen."

O govoricah, da mu oče, tretji najbogatejši Latvijec, posoja zasebno letalo za pot na turnirje: "Da, da ... Imam pa tudi helikopter, podmornico in vesoljsko ladjo."

O porazu proti Alejandru Falli: "Nič nisem napravil danes. Igral sem kot Španec, ki stoji dva metra za osnovno črto. Ženski tenis."

O opozorilu sodnika, ker je razbil lopar: "Ta sodnik ..., njegov edini smisel v življenju je, da nekoga opozori. On je kot policist, ki zaustavi avto in vam z nasmehom napiše kazen."

Po zmagi nad Rogerjem Federerjem: "Veste, v angleščini obstaja dober izraz, vendar vsebuje grde besede, zato tega ne bom rekel. Naredil sem TO v moje hlače."

O dvoboju proti Rafelu Nadalu: "Če bo igral dobro, se bom pustil. Kaj pa naj naredim? Če bo igral dobro, me bo premagal. To je to."

O svojih močnih udarcih: "Nikoli jih ne treniram, toda kaj pa mi preostane? Ne morem teči, ker sem visok. Ne morem premikati nog, zato moram pač udarjati žogico."

O dvoboju proti Ivu Karloviću: "Mislim, da je bil malce prestrašen, ker je na košarki videl, da višina ni njegova prednost. Blokiral sem ga."

O treningih: "Nerad treniram. To zares sovražim."

O razbitih loparjih: "Mislim, da sem zlomil 64 loparjev. Da vam to uspe, morate uporabiti moč, še posebej na trdi podlagi, kjer ga je težje razbiti. To je samo neumna navada."

O noči v Stockholmu, kjer so ga zaprli, ker naj bi iskal ljubezen pri prijateljicah noči: "Bilo je super, zelo zabavno in zelo smešno, vendar ne grem nikoli več na Švedsko. Če greste tam ven in spoznate kakšno dekle, vas takoj strpajo v zapor. Ko spoznate žensko, je vendar ne vprašate takoj, s čim se ukvarja, ali dela v frizerskem salonu ali kaj podobnega. Tudi mene ne vprašajo, kaj počnem, če pa že, se ponavadi zlažem, da sem glasbenik. Bilo pa je zanimivo. Mislim, da bi vsak moral vsaj enkrat v zapor."

O alkoholu: "Če pijem, bom to počel do jutra. Ne morem iti v klub in spiti štiri vrčke piva. Če grem ven, ostanem celo noč. Če ste trezni v nočnem klubu, se dolgočasite."

Ne spreglejte