Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 9. 2018,
9.47

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 9. 2018, 9.47

5 let, 7 mesecev

Pikantnosti iz nove knjige: Ronaldo pred ogledalom: O, kako sem lep.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

Angleški nogometaš Peter Crouch, napadalec moštva Stoke City, v knjigi z naslovom How To Be A Footballer (Kako biti nogometaš) na sočen in šaljiv način razkriva pikantne zgodbe iz sveta vrhunskega nogometa.

Angleški nogometaš Peter Crouch se je v svoji knjigi z naslovom How To Be A Footballer razpisal o pikantnostih v svetu nogometa:

V knjigi je med drugim tudi odlomek, posvečen portugalskemu nogometnemu zvezdniku Cristianu Ronaldu, ki naj bi si med občudovanjem v ogledalu moštvene slačilnice prigovarjal: "O, kako sem lep."

Zgodbo je Crouchu razkril nekdanji Ronaldov soigralec pri ekipi Manchester United Rio Ferdinand. Soigralci naj bi Ronalda dražili, češ da je že res, da je lep, da pa ni tako dober nogometaš, kot je Lionel Messi. Portugalec se na njihove opazke menda ni pretirano oziral. Preprosto je skomignil z rameni, se nasmehnil in odvrnil: "Da, ampak Messi ni videti tako dobro."

Da je Ronaldo več kot ponosen na svoje izklesano telo, dokazuje tudi ena zadnjih fotografij na njegovem profilu na Instagramu. Čeprav je ob njej zapisal le "vitamin D", iz česar lahko sklepamo, da je poležavanje na luksuzni jahti namenjeno sončenju, pa so na njej še kako opazne definirane trenušne mišice, kar je bil najbrž tudi namen objave.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitamina D 👀👁💕🏊🏼‍♂️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Med zanimivejšimi anekdotami v knjigi je tudi zgodba o tetovaži Davida Beckhama. Ta si je na hrbtu zaželel tatu z imenom svoje žene Victorie v staroindijskem jeziku sanskrt, a se ni izšlo po načrtih, zdaj se mu na hrbtu svetlika napis Vihctoria.

S podobno situacijo se je srečal tudi nekdanji napadalec moštva Aston Villa John Carew, ki si je na vratu zaželel tatu z napisom Moje življenja, moja pravila, dobil pa je stavek, ki v angleščini pomeni Moje življenje, moja menstruacija.

David Beckham se je uštel pri izbiri tatovatorja. Namesto Victoria v staroindijskem jeziku sanskrt ima zdaj na hrbtu napis Vihctoria.  | Foto: Getty Images David Beckham se je uštel pri izbiri tatovatorja. Namesto Victoria v staroindijskem jeziku sanskrt ima zdaj na hrbtu napis Vihctoria. Foto: Getty Images

Kot poroča angleški spletni portal Daily Mail, se je Crouch, ki je od leta 2011 poročen z lepotico Abbey Clancy, v knjigi pohvalil tudi z dogodkom, ko ga je v preddverju hotela osvajala čudovita ženska, pa se je, potem ko se je s tem pohvalil soigralcem, izkazalo, da gre za srčno izbranko Xabija Alonsa in da še zdaleč ni šlo za osvajanje, ampak zgolj za prijateljsko kramljanje.

Crouch je zadnjih sedem let poročen z manekenko in televizijsko voditeljico Abbey Clancy. | Foto: Getty Images Crouch je zadnjih sedem let poročen z manekenko in televizijsko voditeljico Abbey Clancy. Foto: Getty Images

Ne spreglejte