Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 6. 2013,
21.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 18. 6. 2013, 21.23

8 let

Nekdanji superzvezdnik noče vrniti otrok

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Iz težave v težavo rine nekoč eden izmed najboljših košarkarjev na svetu Allen Iverson. Zdaj je nase opozoril z nesporazumom z nekdanjo soprogo.

Danes 38-letnik, katerega zvezda je v zadnjih letih praktično ugasnila, se je februarja letos razšel s Tawanno Iverson, s katero sta bila poročena kar enajst let. Sodnik je takrat določil, da bo vseh pet otrok, ki jih imata, dobila zdaj že nekdanja soproga, Allen Iverson pa jih bo lahko obiskal le poredko, pa še to pod strogimi pogoji, in sicer le s potrdilom, da obiskuje psihiatra in hodi na sestanke anonimnih alkoholikov.

Kako uspešen je pri tem, ni znano, je pa zdaj medijski prostor v ZDA, kjer je tamkajšnjemu občinstvu še vedno zelo zanimiv, začel polniti z zadnjim ''podvigom'', v katerega se je zapletel. Nekdanja soproga mu je namreč, čeprav ji ne bi bilo treba, dovolila, da otroke, stare med tri in 16 let, popelje na petdnevni izlet. Od 22. do 27. maja naj bi jih peljal v Charlotte, a ji otrok še kar ni vrnil, zaradi česar je zdaj vložila tožbo na sodišče in zahteva otroke nazaj. Kako se bo zgodba razpletla, bomo videli v naslednjih dneh ali pa celo tednih, le upamo pa lahko, da bo konec srečen.

Jasno je namreč, da so strokovnjaki že pred časom ugotovili, da Iverson, ki je svetovno slavo doživel v dresu Philadelphie 76ers, ni sposoben vzgoje otrok, prav tako ni skrivnost, da je trenutno praktično obubožan, z ogromnimi dolgovi in brez denarja. ''Že nekaj časa je na psu,'' je priznal tudi Roshown McLeod , nekdanji soigralec zvezdnika, ki je košarko nazadnje igral konec leta 2010, a se turška avantura – kratek čas je bil član carigrajskega Bešiktaša -, ni končala najbolje.

Žalostno, nekoč najboljši branilec lige NBA, ki je naslovnice polnil zaradi nespornih košarkarskih veščin, je zdaj udarna novica v medijih iz povsem drugačnih, veliko slabših razlogov …

Ne spreglejte